Hvad er supermorgenmad?

Er der noget bedre om morgenen end en lækker morgenmad?

Vi er ret sikre på, at det ligger på listen over "Bedste-ting-i-verden" sammen med 4-dages weekender og helt uventet at finde penge i sin jakkelomme. Selvfølgelig er god morgenmad en vigtig del i at opretholde en sund levestil, men hos Blu ved vi, at det er meget mere end det. En supermorgenmad giver dig en bedre chance for at få en superdag. Så vi besluttede os for at gøre supermorgenmad til en del af vores kernestandarder som et brand.

Så, hvad betyder det for dig som gæst? Når du overnatter hos os og nyder vores supermorgenmad, kan du være sikker på 5 ting:

Fantastisk præsentation (vi er trods alt Radisson Blu)

Sæsonmæssigt opdaterede menuer

Lokale produkter

Sundhedsbevidste valgmuligheder

Kerneelementer, som er standard, uanset hvilket Blu, du opholder dig på. Dette omfatter fremragende kaffe, the, frisk appelsinjuice, varmrøget laks og vores "Morning Mary"

 

Tag ikke kun vores ord for det. Vi har fået masser af fantastisk feedback fra gæster som dig, der fortæller os, hvor højt de elsker vores supermorgenmad:

"Jeg har givet 5 stjerner på grund af værelsesstørrelsen og den fantastiske morgenmad. Morgenmaden var sandsynligvis den bedste, vi nogensinde har haft ud af alle de hoteller, vi har boet på. Udvalget var stort, præsentationen var fantastisk og det hele smagte dejligt." – Hatim S. TripAdvisor-anmeldelse af Radisson Blu Hotel, Kuwait

 

"Min familie og jeg har boet på dette hotel igennem de sidste 4 år, og vi vil fortsat komme her, når vi er på besøg i Istanbul … Mad: uanset, om det er restauranten Starboard (som tilbyder en af de bedste morgenmadsbuffetter nogensinde) ... For en madelsker som mig at overnatte her - det er en stor ting …" – Lina M. TripAdvisor-anmeldelse af Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul

 

Radisson Blu's supermorgenmad – en morgenmad, der er stilfuld, ikonisk og sofistikeret – ligesom dig.

Tell us what you think