Hold dit næste møde i renoveret luksus ved fjorden

Lobby with danish design chairs in natural colors at Radisson Blu Hotel Aalborg

Er du på udkig efter det ideelle sted til at afholde dit næste møde eller arrangement? Radisson Blu Limfjord Hotel har netop afsluttet sin anden renoveringsetape og er klar til at huse dit næste møde i 9 renoverede mødelokaler. Med et strejf af international stil og den berømte danske "hygge" sikrer vores nye opdaterede mødefaciliteter produktivitet og kreativitet.

Sæt eksklusivitet på dit arrangement

Med fokus på den nye, nordiske trend og udsøgt kvalitet er enhver kvadratmeter designet med din komfort og dine behov i tankerne. Blød belysning, varme jordfarvede toner og original dansk design skaber den røde tråd af elegance gennem hele hotellet. Og føjer stil til ethvert arrangement.

Lounge chairs in bar and restaurant area at Radisson Blu Limfjord Hotel in AalborgStil møder funktionalitet

Ud over stil og komfort har der også været fokus på funktionalitet. Alle mødelokaler er udstyret med den nyeste AV-teknologi, så du og dine gæster ubesværet kan komme online og være forbundne.

Hvad enten du er på udkig efter et sted at holde en konference for 200 mennesker eller et intimt arrangement for en lille gruppe, er vores mødefaciliteter den perfekte balance mellem det raffinerede og det afslappede. De passer til enhver stemning.

Table and black chairs in meeting room at Radisson Blu Limfjord Hotel in AalborgBrain food til eftertanke

Sammen med den omfattende renovering, er et nyt koncept blevet skabt i køkkenet. Tag en pause, og nyd en bid mad fra vores nye fusion af mad. Maden er inspireret af det danske og det franske køkken i Brasserie Pascal. Tank op med velsmagende snacks eller lækre retter, der er skabt til at give krop og sind ny energi. Vi bringer det naturligvis direkte til dit mødelokale.

Inviter dine gæster til et uformelt møde i restauranten over et sundt måltid, hvis du ønsker lidt hyggeligere omgivelser. Den varme atmosfære føjer et personligt strejf til oplevelsen.

Chairs and tables and lamps in restaurant Brasserie Pascal at Radisson Blu Limfjord Hotel in AalborgDer gøres forretninger i baren

Det er ikke nogen hemmelighed, at efter at have hængt i skal der hænges ud. Og vi har skabt de perfekte rammer. Det nyrenoverede lounge- og barområde er designet til at sætte gang i samtalen over en veltilberedt cocktail. Inviter dine gæster ned i den elegante bar, eller hold en velkomstreception med stil.

Vi ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen til Radisson Blu Limfjord Hotel, hvor din personlige oplevelse og succes er i centrum for vores opmærksomhed.

Bottles cognac and wine in bar at Radisson Blu Aalborg

Tell us what you think