Hold dig i god form under mødet

Frisk er et ord, som vi alle gerne vil associere med vores mad – jo friskere, jo bedre. Men frisk handler ikke bare om maden i sig selv, det gælder hele oplevelsen. Hvor, hvordan og i hvilken kontekst maden serveres er også en uvurderlig del af oplevelsen, hvilket er grunden til at Richard Williamson, øverste køkkenchef i Norden på Radisson Blu, står for en "foryngelse" af hele udbuddet inden for mad og drikke i det nordiske område. Og han lover, at du vil blive overvældet af friskheden i denne nye tilgang.


Møder stiller ekstra krav til vores hjerner; vi skal ofte koncentrere os længere end normalt, eller vi har brug for at fordøje udfordrende koncepter og ideer. Og oven i dette skal vi ofte starte dagen tidligt og slutte den sent. Så vi skal sørge for at maksimere vores kapacitet til at fungere godt i stedet for at sabotere den. Det er her Radisson Blu Brain Food-konceptet kommer ind. Williamson understreger, at vi ikke taler om diæter eller mad, der er helligere end sundhedsapostelmad, men om at være fornuftig i den måde, vi kombinerer proteiner, kulhydrater og alle de gode ting, der er brændstof til vores hjerne og krop, i stedet for at belaste dem yderligere.

"Men vi er godt klar over, at på en travl konferencedag, er måltiderne og pauserne noget, folk ser frem til, så vi gør et nummer ud af ikke blot at erstatte chokoladekagen med selleri- og gulerodsstænger og tænker på variation, smagsindtryk og visuel nydelse".

Et hotel skal ikke være en isoleret ø i fremmede omgivelser, men bør reflektere den smag og den kultur, det er en del af. Så vi tænker også lokalt. Og når vi gør det, kan vi ofte servere noget, som ikke bare er lækkert, men som også har sin egen historie – danske kartofler fra Samsø, eller lam fra Gotland.

At spise velafbalanceret mad hjælper med til at stabilisere blodsukkerniveauet, hvilket forbedrer effektiviteten, koncentrationsevnen og den mentale hurtighed, udover at mindske stressniveauet. Det er alle de rette ingredienser til et succesfuldt møde.

Hvad er det næste?

Tja, siger han, basalt set er alt andet det næste. Vi gennemgår alt, hvad vi tilbyder, og foretager finjusteringer, så vores kærlighed til mad og vores kerneprincipper om ansvarsfuld forretningsvirksomhed vil skinne igennem al mad og drikke, som vi serverer – og du, som gæst, vil opleve det som en friskhed, som du måske aldrig tidligere har forbundet med et fantastisk hotel.

Vores 6 Brain Food-principper:

  • Fokus på smag, som tilfredsstiller sanserne
  • Mindre kød og altid et maksimalt fedtindhold på 10 %
  • Masser af fisk, fuldkornsprodukter, frugt og grøntsager
  • Naturlige sødemidler og aldrig mere end 10 % tilsat sukker
  • Primært friske, lokale produkter
  • Rene ingredienser med minimal industriel forarbejdning

Tell us what you think