Helsinki og Turku: Fremragende destinationer til arrangementer

Boats at night with Helsinki city and charming buildings in background

Finland kan prale af en række byer, der er ideelle til professionelle møder: Helsinki og Turku er ingen undtagelse. Hovedstaden er fascinerende og unik med sin kombination af en storbys faciliteter i høj kvalitet og en lille bys charme. Det er nemt, sikkert og velorganiseret at komme rundt.

En charmerende, kompakt hovedstad

Helsinki er en by med kontraster og på alle måder fascinerende. Dens arkitektur forbinder øst og vest. Klassisk med moderne og nyklassicisme med art nouveau. Bymiljøet kan prale af grønne områder omkring hvert gadehjørne i parker og ved kysten. Og mødedeltagere har således fantastiske steder, hvor de kan nyde den friske luft før en vigtig konference. Helsinkis øer byder ligeledes på betagende omgivelser, hvor besøgende kan slå sig løs. Oplev naturens fred eller få autentiske saunaoplevelser.

City and buildings at night near Radisson Blu Royal Hotel HelsinkiHelsinkis effektive og billige offentlige transport gør det nemt at bevæge sig mellem arrangementer og mødesteder, og at nyde en myriade af fritidsaktiviteter mellem møderne.

En række hotel muligheder

Uanset hvor dine forretningsarrangementer fører dig hen i Helsinki, er du aldrig langt fra Radisson Blu. De stilfulde, elegante Radisson Blu-hoteller ligger i hjertet af byen. Radisson Blu Seaside Hotel gennemgik en total renovering i 2017 og er den perfekte mulighed for at holde møder i verdens første sansevenlige konferencelokaler.

Boats in the harbour near Radisson Blu Seaside Hotel in HelsinkiI Helsinkis spændende historiske del ligger Radisson Blu Plaza Hotel - et internationalt værdsat, århundredegammelt vartegn i Finland. I årtier har det været kendt for sine berømte, festlige rammer. Og er derfor ideelt til vigtige arrangementer.

Designed furniture and chandelier in lounge and bar area at Radisson Blu Plaza Hotel HelsinkiHvis du ønsker rolige og fredelige omgivelser, så besøg Radisson Blu Hotel Espoo. Hotellet ligger blot få metrostop fra Helsinkis centrum. Bo i Nordeuropas største forsknings- og teknologicenter, samtidig med at du er omgivet af uberørt natur. Hotellet kan prale af et luksuriøst welnessområde på øverste etage med fortryllende udsigt over den frodige natur. På denne måde giver du mødedeltagerne rig lejlighed til at slappe af efter en produktiv dag.

Pool in wellness area with view to lake and nature at Radisson Blu Hotel in Espoo

Turku: en kombination af historie, kultur og maritime eventyr

Blot få timers kørsel fra Helsinki ligger Turku, som er Finlands ældste by og landets mest populære møde- og konferenceby. Turku er en charmerende kombination af historie, moderne bykultur og maritime eventyr. De vigtigste turistattraktioner og møde- og konference steder ligger i gåafstand fra byens centrum ved den idylliske flod Aura. Her er der mangfoldige muligheder for aktiviteter efter dit møde. Find en lokal restaurant sammen med dine kolleger, eller inviter en kunde på en drink i den livlige by.

River in Turku with boats at night and beatiful sky with lights near Radisson Blu HotelMødedeltagere, der bor på Radisson Blu Marina Palace Hotel, vil sandsynligvis være lige i nærheden af deres møder og arrangementer. Takket være den ikoniske bygning, der repræsenterer byens kulturelle landskab og flodens fantastiske miljø, har hotellet været det bedst kendte og imponerende center for arrangementer i Turku i over 40 år. Siden åbningen har Radisson Blu Marina Palace Hotel været vært for statsbesøgende og superstars. Det er fortsat byens vigtigste sted for afholdelse af større internationale arrangementer.

Lounge area with designed furniture at Radisson Blu Marina Palace Hotel in TurkuI dag fortsætter hotellet den stærke ånd. Der fokuseres på at levere oplevelser og ydelser, der afspejler kundernes holdninger, samtidig med at der tages højde for fremtidige tendenser. Hotellets møde- og konference faciliteter vil blive totalrenoveret tidligt i 2018. Og i slutningen af april vil hotellet være klar med en lang række oplevelser, der afspejler en lokal, ægte livsstil.

Book et møde på et af vores hoteller i Helsinki eller Turku og nyd førsteklasses bekvemmeligheder i autentiske omgivelser.

Tell us what you think