Sådan deltager du:

 

 1. Download Instagram-app'en på din iPhone- eller Android-telefon og opret en profil, eller log ind på din eksisterende Instagram-konto.
 1. Find os @RadissonBlu, og klik på følg!
 1. Overfør dine billeder fra dit Radisson Blu-ophold ved brug af hashtagget #radissonblu.
 2. Konkurrencen starter fra 4. januar 2019 for ugentlige præmieudtrækninger, indtil december 2019.
 1. Vinderne modtager en Radisson Blu-kupon til en værdi af et hundrede euro (EUR 100,00) og bliver offentliggjort på vores Instagram-profil og på vores Facebook-sidefacebook.com/radissonblu.

 

Vilkår og betingelser

 

 • Radisson Hotel Group, med registreret hjemsted på Avenue du Bourget 44, 1130 Bruxelles, Belgien, organiserer denne præmieudtrækning kaldet "#Guestagram", som ikke er omfattet af nogen form for finansiel forpligtelse eller køb ("Konkurrence").

 

 • Alle indehavere af en åben Instagram-konto, som overfører billeder med hashtagget #radissonblu opfylder betingelserne for deltagelse i konkurrencen, undtagen hvis indehaveren har bopæl i et land, hvor den nødvendige registrering eller godkendelse fra myndighederne til at afholde denne konkurrence ikke blev opnået (i øjeblikket ASERBAJDSJAN, BULGARIEN, GEORGIEN, ITALIEN, KASAKHSTAN, REPUBLIKKEN MOLDOVA, RUMÆNIEN, SERBIEN, SLOVAKIET, TYRKIET, UKRAINE, USBEKISTAN, BAHRAIN, ÆGYPTEN, JORDAN, KUWAIT, LIBANON, OMAN, QATAR, SAUDI ARABIEN, FORENEDE ARABISKE EMIRATER, ETIOPIEN, GABON, KENYA, LIBYEN, MALI, MOZAMBIQUE, NIGERIA, RWANDA, SENEGAL, SIERRA LEONE, TUNESIEN, ZAMBIA); medarbejdere i Radisson Hotel Group er udelukket fra at deltage i konkurrencen; det at vinde en præmie i denne konkurrence er betinget af vinderens identitet som indehaver af den pågældende Instagram-konto og hans/hendes udtrykkelige accept af disse vilkår og betingelser som nærmere beskrevet heri.

 

 • Konkurrencen starter den 4. januar 2019 og slutter lørdag den 31. december 2019. Hver uge (kl. 00.01 CET mandag til søndag kl. 23.59 CET) vil en Radisson Blu-kupon til en værdi af et hundrede euro (EUR 100,00) blive tildelt som en præmie til den person, som har overført den pågældende uges vinderbillede.

 

 • Personen, der har overført vinderbilledet, vil få besked herom via en kommentar fra @radissonblu direkte på Instagram og vil blive bedt om at bekræfte accepten af disse vilkår og betingelser ved at sende en e-mail til social.emea@radissonblu.com fra den e-mailkonto, der er tilknyttet den samme persons Instagram-konto.

 

 • Hvis den udpegede vinder ikke skriftligt bekræfter sin accept af disse vilkår og betingelser og ikke angiver en gyldig og verificerbar e-mailadresse, tildeles præmien den person, der har overført det billede, som blev valgt af panelet som ugens næstbedste billede, under betingelse af hans/hendes accept af disse vilkår og betingelser og angivelse af en gyldig e-mailadresse og verificerbar adresse. Alternativt kan præmien i stedet for blive tildelt en velgørende organisation.

 

 • Efter vinderen har bekræftet accepten af disse vilkår og betingelser skal han/hun oplyse sin alder samt bopælsland; i tilfælde af at vinderen er mindreårig, skal han/hun bevise forældrenes samtykke til disse vilkår og betingelser, og til at modtage præmien.

 

 • Den ugentlige vinders billede kan blive anvendt af Radisson Hotel Group til markedsførings- og kommunikationsformål uden begrænsninger og uden forpligtelse til at betale eventuelle licensafgifter eller anden kompensation til forfatteren af billedet; sådanne formål kan omfatte visning af billedet påradissonblu.com, www.facebook.com/radissonblu, www.instagram.com/radissonblu, www.twitter.com/radissonblu og på Radisson Blu-hoteller.

 

 • Radisson Hotel Group antager, at personen, som overfører et billede med hashtagget #radissonblu, er den retmæssige indehaver af alle intellektuelle ejendomsrettigheder af dette billede, og at han/hun fuldt ud overholder Instagrams generelle vilkår og betingelser. I tilfælde af krænkelse af ophavsretten, hævdet af en tredjepart, forbeholder Radisson Hotel Group sig ret til at holde sig skadesløs hos den person, der har overført det vindende billede og har modtaget præmien på trods af svigt i henhold til disse vilkår og betingelser.

 

 • Hver ugentlig præmie er en Radisson Blu-kupon til en værdi af et hundrede euro (EUR 100,00); Radisson Blu-kuponen er gyldig i fireogtyve (24) måneder fra datoen af vinderens modtagelse.

 

 • Alle skatter og afgifter gældende i vinderlandet er gældene for vinderen

Radisson Hotel Group er ikke ansvarlig for tilmeldinger, der er gået tabt, blevet forsinket, sendt til forkert adresse, beskadiget eller ikke er leveret. Deltagerne frafalder enhver ret til retslig forfølgelse af deres valg som vinder(e) og tildelingen af en præmie.

Alle personlige oplysninger indsamlet og behandlet i forbindelse med konkurrencen må kun anvendes til konkurrencen. Alle personlige oplysninger, som Radisson Hotel Group er i besiddelse af, skal slettes inden for rimelig tid efter den 31. december 2019. Skulle deltageren vælge at modtage Radisson Hotel Groups nyhedsbrev eller andet markedsføringsmateriale via e-mail, vil de personlige oplysninger blive overført til en database ejet af Radisson Hotel Group og blive opbevaret der.

Deltagerne accepterer disse vilkår og betingelser for denne konkurrence ved blot at deltage i den, og bekræfter dette, når valgt som vindere.

Disse vilkår og betingelser er underlagt belgisk lovgivning, og domstolene i Bruxelles (Belgien) skal som de eneste have domsret i evt. tvister vedr. konkurrencen, som ikke kan bilægges i mindelighed.