Gourmet-trends til dit møde

Nye gourmet-trends synes at dukke op hver dag i restauranter. Så hvordan kan det være, at mad ved forretningsmøder altid er så kedelig?

Flexitarian

Tag det roligt, vi er her for at redde dig fra endnu en kedelig buffet.

Vi har udviklet fire unikke og – hvad der er vigtigere – lækre madtemaer til dit næste møde, og de vil helt sikkert hjælpe med at inspirere dine kolleger samt dine smagsløg. Følg med, mens vi guider dig gennem disse fire unikke madtilbud til dit næste møde eller arrangement på deltagende Blu-hoteller i Centraleuropa.

Mad uden kød, der smager fremragende? Vær ikke bekymrede, vegetarer – vi sørger godt for jer. Vores Flexitarian-tilbud vil helt sikkert tilfredsstille selv den mest kræsne gastronomi-vegetar.

Principper

– Intet kød (selvfølgelig)

– Attraktive vegetarretter skabt med passion

– Inspireret af asiatisk og Middelhavsområdets køkken

– Brug af lokale og årstidens råvarer

– Brug af erstatning for fisk og kød er muligt

– Brug af forskellige tilberedningsteknikker, f.eks.  Røgning, grilning, stegning

Hvis der er en enkelt gourmet-trend, der er moderne allevegne, er det at sikre, at maden er frisk og lokal.

Rustik "bondemad", som indtil for nyligt blev anset for at være kedelig eller gammeldags, får nu den opmærksomhed, den så rigtigt fortjener. Vi fokuserer her på kvalitet, men også på faget og viden. Delikatesser som røget skinke fra Alto Adige eller kaviar fra Steiermark, som viser producentens forhold til kulturen og landet, er vigtige elementer, når du smager denne mad.

Principper

– Typiske og autentiske lokale retter

– Vi skaber en historie til dig gennem vores mad

– Gammeldags ingredienser i en moderne præsentation

– Der anvendes simple, ukomplicerede tilberedningsteknikker som røgning, grilning og stegning

Inden for ejendomshandel drejer det sig måske nok om "beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed", men for gourmeter med stil er det "præsentation, præsentation, præsentation"

Ved at bruge naturlige, lokale og autentiske produkter fortæller temaet Wild Sensation altid en historie. Med dette gourmet-tema stræber vi efter at vise en moderne tilgang til det lokale køkken gennem en ekstraordinær præsentation.

Principper

– Elegant, moderne, autentisk og lokal mad

– Dufte, aromaer og god smag

– Typiske og autentiske retter med en moderne stil

– Alle retter indeholder lokale og årstidstypiske råvarer

– Unik tilberednings- og præsentationsteknik

Der er tusind ting, store som små, der kan påvirke dit humør i løbet af dagen. Men på Radisson Blu spekulerer vi på, om dit humør kan blive påvirket af, hvad du spiser?

Sådan blev temaet Tasty Mood født. Så hvordan får vi sultne forretningsfolk i godt humør? Det vigtigste stof, der gør folk glade, er neurotransmitteren serotonin, som også kendes som "lykkehormonet".  Mad, der på naturlig måde fremmer produktionen af dette hormon, smager ikke bare godt, men kan også hjælpe med til at holde dig i godt humør. Det er noget, vi kan smile af.

Principper

– Naturlig øgning af serotonin

– Kulhydrater, sukker og højt fedtindhold

– Chokolade, krydderier, frugt og bær

– De 5 bedste madvarer til at forstærke serotonin: chilier, bananer, fisk, kiwifrugt og chokolade

Tell us what you think