Gør dit møde co2-neutralt med Blu Planet for Meetings

People meeting in the forest

Som noget nyt er alle møder og events du holder på et Radisson Blu-hotel Co2-neutrale. Uden at det koster dig som mødearrangør ekstra. Hvorfor? Fordi vi vil være det naturlige valg, når ansvarlige og miljøbevidste virksomheder holder deres møder og events.

Der skal vand på bordet, når man holder et møde. Men tilgangen til rent og sikkert vand er ikke en selvfølge i alle dele af verden. Det nye Blu Planet for Meetings sikrer, at uanset hvor i verden du holder et møde eller en event på et Radisson Blu-hotel, så er det - uden ekstra omkostning for dig, som arrangør - Co2-neutralt. Blu Planet for Meetings hjælper også mennesker i for eksempel Guatemala, Malawi og Indien med at få sikkert drikkevand gennem projekter, der omfatter genetablering af borehuller, uddeling af sunde komfurer og levering af biogasanlæg.Women working in Peru

En bedre og mere bæredygtig verden

“Kernen i vores forretning er at tage os af mennesker og sikre dem gode oplevelser. I det ligger også et større engagement, der rækker ud over hotellets fire vægge. Et engagement, hvor vi tager hensyn til mennesker, lokalsamfundet og vores klode. Som kæde har vi arbejdet målrettet med bæredygtighed siden slut firserne, hvilket gør os til pioner på området. Derfor er det helt naturligt for os – og den måde vi driver forretning på - at tænke og handle ansvarligt,” siger Inge Huijbrechts, Vice President of Responsible Business i Radisson Hotel Group.

Siden Paris-aftalen og FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling lanceredes er der flere og flere virksomheder, der forholder sig aktivt til klimaforandringer, herunder bl.a. hvordan de kan begrænse deres Co2-aftryk. Også når de holder møder.

“Vi ved, at face-to-face-møder er vigtige for en virksomheds succes. Ja, der findes rent faktisk studier, der dokumenterer, at mødeaktiviteter gavner virksomhedernes bundlinjen. Det er vores ekspertise at sikre de helt rigtige rammer for gode og produktive møder. Samtidig har vi en lang række tiltag – ud over Blu Planet for Meetings - der sørger for, at man reducerer sit miljømæssige aftryk, når man holder møder hos os,” siger Inge Hijbrechts.Brain Food buffet for meetings at Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

Blu Planet for Meetings betyder

  • Avanceret teknologi i mødelokaler og på hotelværelserne til at reducere papirbrug.
  • Brain Food - et innovativt madtilbud, der holder mødedeltagerne friske og veloplagte.
  • Super Breakfast – en water-light morgenmad, hvor de udvalgte råvarer ikke bruger nær så meget vand som den almindelige morgenmad.
  • Miljømærkede hoteller med GreenLeaders, Earthcheck eller Green Key®
  • Genanvendelse af affald på alle hoteller (Waste recycling in all hotels)
  • Safehotels Alliance certificering på 100+ hoteller
  • Blu Planet håndklæde genbrugsprogram
  • #BluRoutes - løbe og cykelruter
  • "This Works" – helt naturlige, effektive hud-og hårplejeprodukter

Ønsker du at sikre motiverede og mere aktive mødedeltagere, er det muligt i samarbejde med hotellet derudover at arrangere løbeture, guidede cykelture eller en picnic i en park. Det er også muligt at engagere sig i lokalsamfundet fx være at donere overskudsmad eller plante træer, eller at tilføje skræddersyede tiltag til dit møde, der matcher din virksomheds profil og sikrer, at bæredygtighed bliver synliggjort og aktiveret.

Road and trees in a forestAt tilbyde sikre rammer er også at handle ansvarligt. Som vært for større møder, konferencer og events med mange VIP gæster blandt deltagerne, herunder statsoverhoveder, toppolitikere og erhvervsledere, prioriterer Radisson Blu sikkerhed og trygge rammer højt, og derfor er mere end 100 af hotellerne på verdensplan Safehotels Alliance certificerede.

“Vores mål er, at Radisson Blu skal være det naturlige valg når ansvarlige og miljøbevidste virksomheder holder deres møder og events. Det vil vi ikke mindst opnå ved at sikre, at vi dels har de rigtige rammer og løsninger, dels ved, at vi sammen skaber aktiviteter, der bringer de værdier og det engagement, vi har tilfælles, i spil på bedst mulig vis,” afslutter Inge Huijbrechts.

Tell us what you think