Globetrotterens guide til Europa

Globetrotterens guide Split bay aerial view through stone window

Vil du besidde kunsten ’storbyferie’ til perfektion? Eller søger du blot efter dit næste storbyeventyr? Så er denne liste lige noget for dig, her finder du nemlig top 10 over de europæiske byer du bare må besøge. Du kan også besøge os her, hvis du allerede har planlagt din tur!

1.Riga

Udforsk den kaotiske pragt som Riga besidder. Er du Foodie er der virkelig noget at komme efter her, da denne baltiske perle er ved at blive en gastronomisk hovedstad. Men den betagende udsigt fra Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga burde være nok til at overbevise dig om at føje Riga til din bucketlist.

Globetrotterens guide Riga old town

2. Athen

Fra gamle ruiner til strandløver – Athen er fyldt med aktiviteter. Som en ekstra bonus er Athen også et fantastisk sted for dagsture til berømte steder, som Poseidons tempel eller Epidavros teateret. Radisson Blu Park Hotel, Athens ligger i byens centrum, hvilket gør det til den perfekte base for dit ophold i Athen!

Globetrotterens guide Temple Poseidon Athens Greece

3. Milano

’Hvem end der sagde at penge ikke kan købe lykke kendte ganske enkelt ikke de gode shoppingsteder.’ – Bo Derek. Shopaholics og fashionistas vil drukne i ren lykke i Guccis flagship store, og det er kun én ud af mange high-end designere, du finder i Milano. Bo med stil på Radisson Blu Hotel, Milan!

Globetrotterens guide Duomo Milano Sunrise

4. Vilnius

Litauns hovedstad er for dem, der elsker charmen i byer som Paris og Amsterdam, men med en mere afslappet attitude. St. Annes kirke er en specielt imponerende ingeniør- og designmæssig bedrift. Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius ligger ikke blot midt i den gamle bydel, men er desuden et eksempel på arkitektur fra 1901.

Globetrotterens guide Balloons over Vilnius

5. Oslo

For dem der elsker eventyr og udendørsaktiviteter er Oslo den helt rigtige by. Kajakture, vandreture, sejlads og skiløb er alt sammen lige indenfor rækkevidde da denne by er omringet af hav og frodige skove. Få et behageligt hvil på et af vores hoteller i Oslo efter en spændende dag i den norske hovedstad.

Globetrotterens guide Modern district of Oslo, view from the water

6. Zürich

Som den største og mest velhavende by i Schweiz er Zürich fyldt med muligheder for de indviede. Kom og se den årligt tilbagevendende ”Street Parade”, som i år ligger den 29. august, og deltag i byens fejring af kærlighed, fred og techno musik. Fra Radisson Blu Hotel, Zurich Airport har du nem adgang til lufthavnen, og det ligger kun 10 minutters togtur fra byen.

Globetrotterens guide Zurich Switzerland Cityscape in sunset

7. Wien

Wien er sød musik i dine ører- specielt hvis du elsker klassisk musik. Staatsoper (statsoperaen) og Rathaus (rådhuset). The Staatsoper (State Opera) and Rathaus (City Hall) er særligt vidunderlige bevis for wiens kulturelle prestige. Bo i hjertet af Wiens historiske bymidte på Radisson Blu Style Hotel, Vienna.

Globetrotterens guide View of Vienna Austria at sunset from Stephansdom

8. Nantes

Paris’ mindre og lidt mere skæve søsterby, Nantes, er perfekt for dig hvis du leder efter en følelse af eventyr og sjov til din næste by-ferie. Gå ikke glip af den halvt-workshop-halvt-cirkus oplevelse der venter med Machines de l’ile Nantes. Har du nogensinde tilbragt en nat i et istandsat, nyklassicistisk domhus? Det er præcis, hvad du får mulighed for på Radisson Blu Hotel, Nantes!

Globetrotterens guide Notre-Dame-de-Bon-Port Church Nantes

9. Split

Den kroatiske by split der ligger helt ud til Adriaterhavet, var oprindeligt stedet hvor den romerske kejser Diocletianus byggede det palads som han tilbragte sine sidste leveår i. Flere og flere kom til og Split er i dag en summende by. Et blik på denne smukke kystby, og du forstår hvorfor. Nyd et afslappende ophold på Radisson Blu Resort & Spa, Split, mens du udforsker denne historiske by.

Globetrotterens guide Split waterfront Dalmatia Croatia

10. Dublin

Selvom Dublin nok er mest kendt for sin pub kultur og en masse ’craic’ (udtales crack og betyder ’sjov og ballade’), så er der også masser af smukke gallerier og museer at se i byen. The Book of Kells på Trinity College er specielt imponerende og et besøg værd. Det centralt beliggende Radisson Blu Royal Hotel, Dublin er et bekvemt valg til dit ophold.

Globetrotterens guide View of Ha'penny bridge Dublin on bright sunny day

Tell us what you think