Giv en rejsegave

Give a gift card to your partner

Den særlige lejlighed nærmer sig hastigt, og du ved ikke, hvad du skal give dem, du holder af? Måske findes der virkelig en gave, hvor én størrelse passer til alle ...

Hvad enten det er valentinsdag, jul, en fødselsdag eller bare en gestus for at sige tak, er et gavekort den perfekte gaveide. Radisson Blu-gavekort kan bruges til en spabehandling i Irland, en shoppeweekend i Milano, en romantisk middag i Paris, en byferie i Rom ... der er virkelig noget for enhver. Og det allerbedste er, at du ikke engang behøver at vælge. Lad dem beslutte, hvad der er den perfekte gave.

Giv dem, du holder af, en rejseoplevelse efter eget valg med et Radisson Blu-gavekort

Så enkelt er det. Den heldige modtager har masser af forskellige muligheder at vælge blandt: Kortet kan bruges på over 300 hoteller i deltagende lande i Europa og Mellemøsten, hvilket giver dem muligheden for at bestemme, hvor rejsen skal gå hen. Og selvom den, du holder af, ikke lider af rejselyst, så kan vedkommende bruge det til en lækker middag eller spabehandling på et Radisson Blu-hotel i nærheden. Og det haster ikke: Kortet er gyldigt i ikke mindre end to år.

Køb et gavekort på et beløb efter dit valg, startende med så lidt som 20 € op til 150 €.

Gift Card Radisson Blu

Kreative muligheder, hvis du bestiller tidligt

Personaliser et Radisson Blu-gavekort med et billede efter dit valg – du skal blot uploade billedet her, og vi printer det på gavekortet for dig.

Glæd dine kunder og medarbejdere

Hvorfor ikke belønne dine medarbejdere eller takke dine kunder med et Radisson Blu-gavekort? Nyd fordel af den bekvemme masseforsendelse til én adresse, så du selv kan overraske dine kunder eller medarbejdere. Ønsker du at tilføje et personligt præg? Nemt! Skræddersy dine firmagavekort ved at tilføje dit virksomhedslogo. Kortene kan desuden leveres i kortholdere, hvor du kan skrive en personlig hilsen til modtageren.

Sidsteøjebliksredning for de sendrægtige

Handler du i sidste øjeblik? Bare rolig, vi klarer det for dig. Der er ingen grund til at løbe hen i shoppingcenteret. Hvis du har travlt er det endda muligt at sende et e-gavekort, som sendes til dig via e-mail. Den perfekte (og alligevel meget imponerende) sidsteøjebliksgave kan bestilles her. De vil tro, at du har planlagt denne så perfekte gave måneder i forvejen!

Christmas gift surprise

Glædelig jul fra #RadissonBlu!

Tell us what you think