Giv deltagerne noget at tale om

Uanset om dit møde handler om netværk og teambuilding, brainstorm og innovation eller om at fejre en bestemt begivenhed, kan det være en god idé at bryde forventningerne fra start.

Vælg et utraditionelt venue eller skab for eksempel en ramme i lokalet, der skaber en god stemning, positiv energi og inspirerer. Når deltagerne er gennemstrømmet af positive følelser, åbner de sig for andre mennesker. Og en god dialog blandt deltagerne er det bedste udgangspunkt for dit møde eller event!

Selve rummet må også gerne være uformelt og afslappet, så roller og hierakier ikke står i vejen for at opbygge relationer mellem deltagerne. Du kan også overveje at indlede mødet et mere uformelt sted på hotellet, for eksempel som på Summit Bar på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, der har en enestående udsigt over byens naturskatte.

Blog-Post-Image-1100x720-03

Vil du optimere netværksmulighederne blandt deltagerne i pauserne, kan det være en god idé at sørge for gulvplads, så deltagerne kan gå ud på gulvet og tale sammen. Du kan for eksempel vælge nogle rammer, hvor der er gode muligheder for at netværke for dem, der gerne vil sidde og dem, der hellere vil stå. På Radisson Blu Scandinavia Hotel i København hjælper møblerne for eksempel til at samle deltagerne på flere måder.

Blog-Post-Image-1100x720-04

Til brainstorm- og innovationsmødet, hvor I skal tænke ud af boksen, ping-ponge og turde gå nye veje, kan det være en fordel at holde mødet et helt anderledes og inspirerende sted, måske tæt på naturen, der i sig selv er inspirererende. Tag ud af boksen for at tænke ud af boksen. Overvej for eksempel Radisson Blu 1919 Hotel i Reykjavik, der ligger i hjertet af byen og tæt på den enestående islandske natur.

Blog-Post-Image-1100x720-05

Tell us what you think