Forretningsmøder parat til start

Radisson Blu lufthavnsmøder

Når man planlægger forretningsarrangementer lige fra små møder til større konferencer, er der masser af ting at overveje. Hvad er essentielt? Hvem skal kontaktes? Hvor er det bedst? Der er mange spørgsmål, og vi har svarene. At være forbundet, i alle ordets betydninger, er essentielt. Og vi har samlet de bedst forbundne steder til forretningsarrangementer.

Tag, hvorhen du vil, på ingen tid

At rejse til møder kan være stressende nok uden at skulle bekymre sig om, hvordan man kommer fra lufthavnen til hotellet og til byen. Heldigvis tilbyder vores lufthavnshoteller altid hurtige og effektive transportmuligheder. Så du kan tage, hvorhen du vil, på ingen tid. Hvis du har en bil, kan du blot sætte den i lufthavnens parkeringsområde og hoppe på et tog for at undgå trafikken. Nogle destinationer kan du endda spadsere til fra lufthavnen. Radisson Blu Hotel, Manchester Airport har f.eks. direkte adgang til terminal 1 og 2. Så du ikke behøver at spilde tiden i transit og lede efter vej. Gå fra flyet næsten direkte til mødelokalet, og nyd fordelene ved den nemme adgang.

Hvis du har lidt tid til overs til at udforske den livlige by Manchester, er centrum kun 20 minutter væk.

Radisson Blu Airport Meetings Manchester Airport

Danish Banner Radisson Blu Visit Manchester

Vær forbundet

Når man forbereder sig og rejser til et møde, er der intet så frustrerende og irriterende som at sidde fast i trafikken. Jo nemmere turen går, jo gladere er deltagerne og jo mere produktivt er mødet. Tilføj hurtig og gratis wi-fi for at være ultimativt forbundet, og du har en vinder. På vores lufthavnshoteller kan du tage dit arbejde med dig og være forbundet, hvor du end går hen: på dit værelse, i lobbyen, i mødelokalet, i baren eller på restauranten.

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport er den vindersituation. Du er på udkig efter, med moderne mødelokaler og to lækre restauranter til mindre, uformelle møder og sammenkomster. Nyd de hyggelige siddepladser, afslappet spisning og lækker mad til soundtracket med behagelig jazz i Station 169.

Danish Banner Radisson Blu Visit London

Et fristed for krop og sind

Tid er penge, men tiden har også en værdi i sig selv. Som regel har forretningsrejsende ikke megen tid til at udforske den by, de opholder sig i, så den smule tid, der er til rådighed uden for mødelokalerne, bør bruges klogt. Takket være vores store udvalg af værelser og suiter kan du nemt og komfortabelt stresse af i løbet af en travl dag. Du skal blot trække dig tilbage til dobbeltsengen og få 20 minutter på øjet mellem seminarerne. Eller nyde en kop kaffe og et øjebliks fred før dagens første konference.

Ud over dit værelse er der mange andre steder på hotellet, hvor du kan trække dig tilbage. Vi ved, at forretningsrejser kan være hårdt for krop og sjæl, og der er intet, der er så ensbetydende med ro som en gang massage eller en afslappende pool. Det er grunden til, at de fleste af vores lufthavnshoteller kan prale af en spa på hotellet. På Radisson Blu Hotel, Toulouse Airport byder Blu Spa på et antal muligheder for at stresse af efter eller mellem møderne. Slap af i musklerne, før du går ombord. Toulouse eller ikke Toulouse – det er ikke et spørgsmål!

Hotel-checkout og lufthavns-checkin

Det skal være nemt, når man er på forretningsrejse, og vores hoteller ligger blot et stenkast fra internationale lufthavne. Mens forretningsrejsende, der bor på Radisson Blu Hotel, Dublin Airport, venter på deres forbindelsesfly, kan de nyde fordelen af den gratis pendulbus, der kører hele døgnet til hotellet blot 2 minutter væk, og arbejde uforstyrret i afgangsloungen.

Rejser du i bil? Vores hoteller kan også prale af fremragende parkering med mange andre bekvemmeligheder for gæster på farten. Følg skiltene, og nyd de moderne forretningsløsninger og en fremragende service, der er indrettet til dine behov.

Radisson Blu Hotel Dublin Airport

Der er ingen vej udenom - alle skilte fører i bogstaveligste forstand til lufthavnshoteller. Bo bekvemt tæt på, og vær forbundet, mens du er på farten, på Radisson Blu.

Tell us what you think