Følg vores udstilling af miniatureudgaverne af stolen Ægget rundt i verden!

Stolen Ægget™ blev oprindeligt designet af den legendariske danske arkitekt, Arne Jacobsen, til SAS Royal Hotel. Femoghalvtreds år efter at Ægget™ kom til verden, har Radisson Blu  fejret den med en global kampagne ved navn "Design dit eget ikon", som en måde til at flytte grænserne for design. I samarbejde med Republic of Fritz Hansen inviterede vi gæster og designentusiaster til at personliggøre den ikoniske stol Ægget™ på deres helt egen måde.

 

03_MiniEggs_015-1024x768

Kampagnen fik en overvældende respons med mere end 66.000 designbidrag fra hele verden:

Olga Tsekhanovskaya – Rusland

Ekaterina Morozova – Rusland

Olga Dusciac – Frankrig

Kamilla Kvalheim – Norge

Stephanie Davis – USA

Dorna Rigmor Dehbozorgi – Danmark

Sharon Clarke – Storbritannien

Barbara Lowe – USA

Francis Heuillon – Frankrig

Eva-Lotta Rinaldo – Sverige

Nikita Morozov – Rusland

Heidi Burns – USA

Lucie Danon – Frankrig

Simone Avice de Bellevue – Frankrig

Susan Bannister – Storbritannien – VINDER AF FØRSTEPRÆMIEN

03_MiniEggs_004-1024x768

 

Vinderen, Susan Bannister fra Storbritannien, vil modtage sin version af Ægget™ i fuld størrelse, komplet betrukket med det smukke uldstof fra Kvadrat.

 

03_MiniEggs_025-1024x768

Men deres historie slutter ikke her. Vi elskede deres design af Ægget™ så meget, at vi gerne ville dele dem med hele verden. Det er grunden til, at vores 15 finalister, gennem 2016, vil blive vist på en rejseudstilling med miniatureudgaverne af Ægget™  på forskellige Radisson Blu-hoteller over hele verden. Således får vores fans og følgere en chance for at komme tæt på og opleve disse fantastiske design personligt.

 

Indtil nu har udstillingen været vist i København og Las Vegas, men i april kan du lægge vejen forbi  Radisson Blu Plaza Hotel, Milan  og selv tage et nærmere kig. Hver måned flyttes udstillingen til en ny destination for at udbrede Radisson Blus kærlighed til design. Husk at vende tilbage til denne side med jævne mellemrum for at få den seneste information om, hvor du kan se miniudgaverne af Ægget™ næste gang!

Tell us what you think