Festligt Forår i København

copenhagen canal spring time festive

Foråret står på festivaler og farverigt karneval i København. Hovedstaden har gennem de senere år været vært for en række interessante fester, som foregår i løbet af foråret og starten på sommeren. Vi har set nærmere på tre af de mest populære og ikoniske forårsfester i hovedstaden.

CPH Carnival

I løbet af pinsen løber årets karneval af stablen i København. Her vil man vanen tro kunne opleve det københavnske karneval, som er karakteriseret af selve paraden, hvor musikken, pailetterne, de bare ben og de farverige dragter fylder gaderne med en herlig stemning. Selve karnevalet er blevet afholdt hvert år siden 1982 og er med tiden vokset til at blive en af de større festlige begivenheder i hovedstaden. Der vil være 3 parader med 3 forskellige temaer på 3 forskellige gader, så der er noget for en hver smag. Karnevalet henvender sig til både børn og voksne.

karnevalsdanser faelledparken karneval foto politiken

© Politiken

Ølfestival / Copenhagen Beer Festival

Er du til gourmet-øl og god mad, så er Copenhagen Beer Festival 2019 måske noget for dig. Fra den 23. maj til den 25. maj kan du nyde et kæmpe sortiment af håndbrygget øl på den årlige Ølfestival. Siden 2002 har man kunnet smage en øl brygget af (måske) fremtidens store danskere bryggere. Copenhagen Beer Festival har nemlig samlet kongerigets bedste bryggere, som kæmper om titlen som Danmarks bedste håndbrygger. God øl og god mad går naturligvis hånd i hånd, og for at matche den gode øl har festivalen indgået et samarbejde med MadMedOmtanke, som byder på lækkert bæredygtigt mad under hele festivalen.

Selve ølfestivalen finder sted i Lokomotivværkstedets rå og imponerende lokaler  – ikke langt fra Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen.

spring beer festival copenhagen celebration

Copenhagen Distortion – Fejrer 20 års jubilæum

Fra den 29. maj til den 2. juni vælter Distortion igen hovedstadens gader med musik, gadeliv og moderne kunst. Denne hurtigt voksende musikfestival har i løbet af de sidste 21 år udviklet sig fra, hvad der skulle være en engangsforestilling i Mantra, Tivoli, til at tiltrække omkring 100.000 festglade mennesker - pr. dag! Et af de unikke aspekter ved festivalen er, at den er mobil, hvilket vil sige, at festen foregår i et nyt område hver dag.

distortion spring music festival copenhagen sunset© Distortion

Selve sloganet lyder: "Distortion — A Celebration of Copenhagen Nightlife" og det må siges, at nattelivet i København i den grad er noget ganske særligt, når festivalen står på. Hvorvidt du nyder disse festrige dage, kommer nok an på, om du er deltager selv eller bor i ét af festområderne og er typen, der sætter pris på din nattesøvn. Lige meget hvordan man vender og drejer det, så er Distortion en oplevelse i sig selv.   Man kan enten købe billet til alle dage med fest eller billetter til enkelte dage, hvilket du kan læse mere om her.

Overnat midt i alle festlighederne på Radisson Blu Scandinavia Hotel, København så du nemt og hurtigt kan deltage i alle byens fantastiske forårsevents!

Cover foto: ©Arbejderen

Tell us what you think