Fem byer med store muligheder

Houses near river and Silkeborg lakes close to Radisson Blu Silkeborg

Charmerede byer med hver sit unikke bybillede og indtryk, adgang til en inspirerende historie og design kombineret med vores hotelpersonales service og imødekommenhed vil gøre hele forskellen, når du skal planlægge dit næste møde eller event på ét af vores Radisson Blu-hoteller i enten Aalborg, Aarhus, Odense, Silkeborg eller København.

Aalborg - oasernes by

Et spændende bybillede eller havnens dejlige ro – hvorfor ikke kombinere de to? En del af Aalborgs charme består i dens nærhed til den afslappende fjord og det travle bycentrum, hvilket giver mulighed for at slippe væk, uanset humør. Denne bys ideelle placering gør den til en perfekt mødeby og Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg afspejler byens energi og føjer et byelement til alle former for møder og arrangementer.

Spectacular view of the Limfjord from Radisson Blu AalborgForlæng dit møde, så I får en udflugt med. Tag enten en tur til havnen for at få noget frisk luft, eller til den berømte Jomfru Ane Gade lidt længere nede ad gaden for at få lidt at spise. Aalborg med sine byoaser er den perfekte kulisse for ethvert arrangement, og hotellets dedikerede møde- & arrangementskoordinator vil med glæde være behjælpelig med alt, så dit arrangement bliver en succes.

Aarhus - smilets by

Det tager ikke lang tid at se, hvorfor Aarhus bliver kaldt smilets by, Århus efterlader nemlig et helt overordnet positivt indtryk. Aarhus er kendt på verdensscenen for sit sanselige mad-mekka og gastronomiske ildsjæle, berømte kunstmuseer, sammen med skønne barer og cafeer, hvor man kan få stillet sin trang.

The river of Aarhus (Aarhus Canal) in central cityRadisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus har mødefaciliteter til ethvert behov og ligger blot 6 minutters gang fra det berømte museum ARoS, hvor du kan gå op i Olafur Eliassons "Regnbuen" og se den spektakulære by igennem alle regnbuens farver. Kombiner dit møde med de mange muligheder, og føj et smil til dit næste møde.

Odense - en eventyrby

"At rejse er at leve" for at citere Odenses mest berømte søn, Hans Christian Andersen. Vi har prøvet det – og det gælder uden tvivl også for rejser med arbejdet! Så smag lidt på livet, og overvej at holde dit næste bestyrelsesmøde eller konference i denne eventyrby med dansk, landlig charme. For en virkelig professionel møde- og arrangementoplevelse tilbyder Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense med alt fra topmoderne A/V-teknologi til individuelle menuer, der er skræddersyet til at tilfredsstille krop og sind.

Panoramic view of City Hall and Cathedral in OdenseNår mødet eller konferencen er overstået, vil vi anbefale dig at gå en tur rundt i byen for at udforske de brolagte gader, hvor en af verdens mest elskede forfattere engang strejfede omkring, og spis eventuelt på Restaurant Den Grimme Ælling, eller nyd en øl i den hyggelige beværtning Den Gamle Kro – begge kun 5 minutters gang fra hotellet.

Silkeborg – for silkebløde ophold

En perfekt blanding af travlt byliv og afslappende omgivelser med åer og søer står klar til at byde dig velkommen til Silkeborg. Langs Gudenåen i byens centrum vil du finde alt, hvad du har brug for til et succesfyldt og uforglemmeligt arrangement. Og hvad enten du skal planlægge et arrangement for 7 eller 700 deltagere, har Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg netop de rammer, du skal bruge, tæt på de mange spændende udflugtsmuligheder.

Houses near river and Silkeborg lakes close to Radisson Blu SilkeborgEt fantastisk sted efter et produktivt møde venter for eksempel i byens centrum lige uden for hotellets døre. Shop løs i de maleriske, bugtende gader, og nyd en kop kaffe på en af de mange cafeer, eller slap af med en drink ved pejsen i hotellets bar. Mulighederne er mange i denne smukke by, og et imødekommende og professionelt hotelpersonale vil med glæde hjælpe med alt fra specifikke krav til møder og arrangementer til teamekskursioner og rolige udflugter. Silkeborg og Radisson går sammen om at garantere et succesfuldt arrangement.

København – en fascinerende hovedstad

Kendt som "Wonderful Copenhagen" vil denne fascinerende hovedstad give dig energi og spænding under hele dit ophold. Mødedeltagere nyder ikke altid den luksus, der er ved at have noget ekstra tid til at udforske de byer, de befinder sig i, så hvorfor ikke opleve noget, mens I arbejder?

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen tilbyder panoramaudsigt over det travle centrum fra 25. etage, så du kan "besøge" fristaden Christania og forlystelsesparken Tivoli, uden at du behøver at forlade hotellet.

Uanset hvor, du vil holde dit møde næste gang er service og kundeoplevelse altid vores topprioritet. Hvert møde er en ny historie – og uanset dit behov, så hjælper vores erfarne teams dig med at gøre dit møde til en succes.

Tell us what you think