Et sikkert og trygt ophold hos Radisson Blu

Den sidste ting, nogen ønsker at tænke på, mens de nyder deres længe ventede ferie eller endda en vigtig forretningsrejse, er muligheden for, at deres sikkerhed bringes i fare. Det er en vigtig ting for mange ansvarlige hoteller verden over – heriblandt Radisson Blu.

 

Vores gæsters sikkerhed under opholdet hos os er naturligvis noget, vi tager meget alvorligt. Det er grunden til, at vi er gået et ekstra skridt videre og samarbejder med den internationalt anerkendte konsulentvirksomhed inden for sikkerhed Safehotels Alliance for at sikre, at vores personale på hotellerne er så godt forberedt som muligt på enhver situation, der måtte opstå.

Emblembanner_certificate

I december 2014 underskrev Radisson Hotel Group en aftale med Safehotels Alliance. Aftalen gjorde Radisson Hotel Group til den første større internationale hotelgruppe, der bruger det anerkendte, uafhængige certificeringsprogram til gavn for gæster, ansatte og ejere.  Indtil nu har 59 Radisson Blu-hoteller gennemgået Safehotels' officielle certificeringsproces, og der er flere hoteller på nøgledestinationer, der er på vej til at blive certificeret i 2015.

 

Hvad betyder det for dig som gæst? Ud over at leve op til lokale forordninger og vores interne standarder for drift af brandet og sikkerhed har hoteller, der får tildelt dette certifikat, gennemgået en uafhængig bedømmelse, og du kan være forvisset om, at hotellet har ting som: opdaterede sikkerhedsprocedurer, træningsprogrammer og procedurer for behandling af opståede problemer. Bedømmelsen i forbindelse med certificeringen giver vores gæster en uafhængig bekræftelse af, at hotellet, de bor på, rent faktisk arbejder for deres sikkerhed på en struktureret måde.

 

"Det er en stor ære at opnå denne type certificering. At betjene og tage os af vores gæster er kernen i vores forretning. Sikkerheden er basis for denne kerne, og det at have en uafhængig certificering bekræfter, at vores grundlag overholder en solid, internationalt anerkendt standard", siger Paul Moxness Vice President, Corporate Safety and Security

 

"Safehotels' certificering bekræfter, at hotellet fokuserer på nøgleelementer i gæsternes sikkerhed med hensyn til deres personlige ejendele og har passende beredskabsplaner i tilfælde af, at der skulle opstå en ulykke eller anden form for nødsituation. Certifikatet viser, at hotellet tager gæsternes velfærd alvorligt. At blive uafhængigt vurderet og certificeret årligt af Safehotels styrker i højeste grad værdien af dette budskab. Radisson Hotel Group har bragt sit allerede høje niveau af interne foranstaltninger et skridt videre ved at indgå aftalen med Safehotels", siger Hans Kanold, CEO for Safehotels Alliance AB.

 

I 2015 vil over 70 udvalgte Radisson-hoteller Group i Europa, Mellemøsten og Afrika gennemgå Safehotels certificeringsproces. Dette er blot endnu en måde for Radisson Blu til fortsat at sikre vores gæster det bedste og sikrest mulige ophold.

Tell us what you think