Et frisk, nyt look i Amsterdam

I 2015 fejrede vores Radisson Blu Hotel, Amsterdam sit 25-års jubilæum   og genoplivede den imponerende hotelhistorie, som begyndte i 1990 som SAS Royal Hotel, Amsterdam.

 

I dette år åbnede dørene med stor fanfare, overværet af mange ærede gæster som kong Gustaf og dronning Silvia af Sverige, Jan Carlzon (direktør for SAS) og Amsterdams borgmester Van Thijn.

amszhsocialmedia4390-Edit

Gennem årene har hotellet været gennem mange forskellige transformationer heriblandt et navneskift fra SAS Royal Hotel, Amsterdam til Radisson Blu Hotel, Amsterdam. Hotellet er stolt af nu at afsløre sit friske, nye look efter at have gennemgået en omfattende, fire år lang renovering under skarp overvågning af direktøren, Pascal Gadet, og kunstnerisk ledelse af den hollandske designer, Edward van Vliet. Verden kan nu se frem til den ikoniske ændring af facaden og lobbyen, møde- og konferenceområder, heriblandt det unikke "brainbox"-koncept og den skræddersyede værelsesindretning, som afspejler en gylden æra med et moderne strejf i Amsterdam.

amszhsocialmedia7136

Amsterdam er stolt af at have en af de største og bedst bevarede historiske indre byer i Europa. Dens maritime arv dvæler stadig i byen og reflekteres i de to monumentale bygninger, hotellet består af, og som gør det til et ikon i sig selv.

amszhsocialmedia4375

"Når vi ser tilbage på alle disse vidunderlige år, kan vi kun være ydmyge og vise respekt over for alle de fantastiske gæster, ansatte, partnere, kunder, samfundsmedlemmer og alle andre, der har været en del af det. Det har været et privilegium at byde over tre millioner gæster velkommen til hotellet, og vi ser frem til at kunne fremvise det bedste af vores designarv og vores utrolige Yes I Can-gæstfrihed for verden", sagde Pascal Gadet, direktør for Radisson Blu Hotel, Amsterdam.

amszhsocialmedia4397

Lobbyen reflekterer en dygtig udnyttelse af pladsen, og bevaringen af atriumrummets unikke elementer giver dig mulighed for at nyde masser af sol plus Pastory-baren.

amszhsocialmedia7008

Hotellet har modtaget mange store priser, hvoraf især Global Hotel of the Year 2011, tildelt af Radisson Hotel Group, er bemærkelsesværdig. I 2014 vandt hotellet sølv ved den mest prestigefyldte prisuddeling inden for den hollandske hotelbranche, Den Hollandske Hotelpris.  Denne pris gives kun til hoteller, hvis ledelsesteam har været i stand til at udskille sig som værende unikke, fremtidssikre og anderledes.

amszhsocialmedia4369-Edit-Edit

"Alle disse skønne historier ville ikke have været mulige uden alle de medarbejdere og alle andre, der har sat deres præg på hotellet på den ene eller anden måde, især de 12 vidunderlige medarbejdere, som har arbejdet her, lige siden hotellet åbnede", tilføjer Arno Schwalie, områdevicedirektør for Central- og Sydeuropa.

Tell us what you think