En ægte lokal oplevelse for kosmopolitiske konferencedeltagere

View of sunset over the roof tops in Copenhagen

I takt med at verden bliver stadig mere forbundet, bliver konferencer mere internationale. Det er godt både for forretning og fritid.

Undersøgelser har vist, at grupper med forskellige uddannelsesmæssige, kulturelle og etniske baggrunde får flere innovative idéer. For dig som møde- og eventplanlægger giver dette spændende udfordringer med hensyn til at tilbyde den bedst mulige oplevelse for alle konferencedeltagere.

At introducere internationale deltagere til byens lokale kultur er en fremragende måde at berige og forstærke mødeoplevelsen på, samt styrke båndene mellem kolleger og kunder. Pia Jørgensen, Meeting & Event Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel har tre tips til, hvad du kan gøre for at sikre en ægte lokal oplevelse i København.

Lej en cykel, og kør en tur i København

Danskerne elsker at cykle. Det er hurtigt, forfriskende og ukompliceret. Du behøver ikke at stå i kulden og vente på toget. Du undgår at skulle stå op i en overfyldt bus. Du kan bevæge dig frit omkring, samtidig med at du nyder, at Københavns livlighed folder sig ud foran dine øjne. Brug en dag på at udforske et af byens berømte kvarterer (Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, City) eller dem alle fire. Hvis du ønsker en autentisk, lokal oplevelse, bør du cykle ned ad en af de maleriske, brostensbelagte gader og slukke tørsten på en af de hyggelige bodegaer på din vej.

Man on bycycle on the road with water in background, Copenhagen

Tag på en kanaltur i København

København er omgivet af vand, så det er tiltrækkende at bruge tid på en tur på bølgerne. Ud over windsurfing og vinterbadning ved stranden kan du leje en båd og sejle ad de charmerende kanaler. Inviter dine deltagere, medbring en flaske vin, og forkæl jer selv med et eventyr på de vidunderlige vandveje fra det livlige Nyhavn til Den lille Havfrue.

Boats lying in the canal in city center of Copenhagen

Inviter dine deltagere på en dansk frokost

Rejer, mayonnaise og kaviar? Æggesalat, karry og hytteost? Kartofler, sild og pickles? Ja, i Danmark kan du få næsten hvad som helst, du kan forestille dig, på sprødt rugbrød. Stop ved en smørrebrødsforretning og tag noget lækkert med, eller besøg en typisk frokostrestaurant, der serverer smørrebrød og snaps, hvis du vil have den fulde oplevelse.

Traditional danish dish smorrebrod

Deltagerne kan nemt opleve alt det, som København tilbyder, fra Radisson Blu Scandinavia Hotel. Udnyt vores 13 mødelokaler og 3 festsale til afholdelse af seminarer, workshops, større arrangementer eller konferencer for op til 1750 gæster. Afhold et middagsselskab i en af hotellets tre restauranter, eller bed conciergen om at anbefale et sted i området med ægte lokale specialiteter.

Tell us what you think