Effektive møder i lufthavnen

Med mere end 24 millioner passagerer om året og 140 direkte ruter er Oslo Lufthavn et af Nordeuropas vigtigste knudepunkter og et naturligt mødested for hele Norge og Skandinavien. Med to Carlson Rezidor-hoteller – som begge har direkte adgang til terminalerne og kort afstand til tog- og bustransport – er det utrolig nemt og praktisk at holde møder i Oslo Gardermoen.

De to hoteller, Radisson Blu Airport Hotel og Park Inn by Radisson Oslo Airport, har i alt 800 værelser og 80 mødelokaler med moderne mødefaciliteter. "Det er populært at holde møder i lufthavnen af mange grunde. For det første er det yderst effektivt, økonomisk og nemt at organisere, da alle deltagere, der kommer med fly, sparer tid og penge på transport ind til byen, og de kan gå direkte fra flyet til mødet," siger Jörgen Ljungren, direktør for både Radisson Blu og Park

Inn i Oslo Gardermoen.

Fra ankomst- og afgangshallerne i Oslo Lufthavn er der kun nogle få minutters gang til mødefaciliteterne på de to hoteller.

"Det kan ikke være mere effektivt. Vi har gæster, der ankommer med fly om morgenen, afholder flere møder på vores hoteller og flyver tilbage lige efter frokost. Gæster med bagage kan også tjekke ind på deres flyafgange, inden de holder møde," siger Jörgen Ljungren. Der er også andre fordele ved at holde møder i lufthavnen. et er for eksempel nemmere at samle deltagerne og sikre, at er med til socialt samvær og aktiviteter, end det er på et mødested i byen; og da Radisson Blu Airport Hotel og Park Inn by Radisson Oslo Airport har gode restauranter, barer og loungemiljøer i huset, er der ingen grund til at forlade hotellet efter mødet.

To Carlson Rezidor-hoteller på samme sted giver en høj grad af fleksibilitet for mødedeltagerne. "Begge hoteller har veludstyrede mødefaciliteter og et engageret personale, hvilket gør det nemt for os at skræddersy den perfekte løsning til vores kunder – hvad enten de foretrækker konceptet Experience Meetings på Radisson Blu Airport Hotel eller konceptet Smart Meetings & Events på Park Inn by Radisson Oslo Airport," siger Jörgen Ljungren.

Tell us what you think