Effektive møder i lufthavnen

Flight in sunset at Oslo airport and Radisson Blu

Med Radisson Blu's lufthavnshoteller i Norge er det utroligt nemt og praktisk at holde møder i lufthavnen. Både Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen og Radisson Blu Hotel, Trondheim Lufthavn er bekvemt forbundet med en international lufthavn.

Med mere end 32 millioner passagerer om året og 94 internationale ruter er Oslo Lufthavn et af Nordeuropas vigtigste knudepunkter. Og et naturligt mødested for hele Norge og Skandinavien. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen har direkte adgang til terminalerne og kort afstand til tog- og bustransport.

Også Radisson Blu Hotel, Trondheim og dets centrale beliggenhed i Norge er ideelt til at samle kolleger fra forskellige dele af landet. Udover en kort afstand fra togstationen og lufthavnsterminalerne, er hotellet indbydende. Og så ligger det tæt på Trondheims centrum, der er berømt for katedralen Nidarosdomen, museer og utallige hyggelige barer og cafeer.

Building Radisson Blu at Trondheim airport

Spar tid på transporten

Radisson Blu Airport Hotel har i alt 31 mødelokaler med moderne mødefaciliteter, herunder den overdådige storhal for op til 350 personer. Radisson Blu Hotel i Trondheim byder på lyse, fleksible og moderne mødelokaler, der passer til enhver virksomhed. Vælg mellem 10 alsidige boardrooms og konferencelokaler lige ved Trondheim Lufthavn.

Chairs around table in meeting room in Oslo airport at Radisson Blu

Det er populært at holde møder i lufthavnen af mange grunde. For det første er det yderst effektivt, økonomisk og nemt at organisere. Alle deltagere, der kommer med fly, sparer nemlig tid og penge på transport ind til byen. Og de kan gå direkte fra flyet til mødet.

Fra ankomst- og afgangshallerne er der kun nogle få minutters gang til mødefaciliteterne.

”Det kan ikke være mere effektivt. Vi har gæster, der ankommer med fly om morgenen, afholder flere møder på vores hotel og flyver tilbage lige efter frokost. Gæster med bagage kan også tjekke ind på deres flyafgange, inden de holder møde," siger Jörgen Ljungren, General Manager på Radisson Blu Airport Hotel.

Hop på et fly i København, London eller Amsterdam og ankom i Norge kun 2 timer senere. Det har aldrig været så nemt at planlægge møder for deltagere fra hele Europa uden at bekymre sig om at spilde tid.

Road at night at Oslo Airport and station upfront Radisson Blu Hotel

Nemt at socialisere

Der er også andre fordele ved at holde møder i lufthavnen. Èn er for eksempel, at det er nemt at samle deltagerne og sikre, at de er med til socialt samvær og aktiviteter. Nemmere end det er på et mødested i byen. Da både Radisson Blu Airport Hotel og Radisson Blu Hotel i Trondheim har gode restauranter, barer og loungemiljøer i huset, er der ingen grund til at forlade hotellet efter mødet.

Fireplace in lounge area in Oslo airport at Radisson Blu

Begge hoteller har veludstyrede mødefaciliteter og tilbyder en høj grad af fleksibilitet. Det engagerede personale sikrer dig en perfekt skræddersyet løsning, når du skal samle mødedeltagere fra hele verden. Uanset om du er på vej til Oslo eller Trondheim, står Radisson Blu klar til at møde dig ved gaten.

Tell us what you think