Derfor er Tyskland dominerende inden for bilindustrien

#DesignedForSuccess

Bilindustrien er en af de største industrier i Tyskland med producenter som Audi, Mercedes, BMW, Porsche og Volkswagen, som alle har hjemme i forskellige dele af landet. Selvom der sker ændringer i branchen – især på grund af introduktionen af elbiler og andre køretøjer, der anvender alternative brændstoffer.

I Tyskland samarbejder bilindustrien og regeringen om den "elektriske mobilitetsrevolution", som skal sikre, at alle nye biler, produceret efter 2030, skal køre på alternative brændstofkilder. Så det er ikke overraskende, at Tyskland ligger i spidsen med hensyn til bilers design, ydelse og innovation. Så hvor kunne det være bedre at præsentere din nyeste bil eller tage på en biludstilling?

Her er alt, hvad du behøver at vide om biludstillinger i Tyskland, heriblandt: Hvor man kan lancere en elegant bil, og hvorfor det ikke er noget problem at køre i elbiler i Tyskland.

Verdens største motorshow - IAA

Interesseret i biler? Hvis du er, har du utvivlsomt allerede hørt om den internationale biludstilling eller IAA (Int. Automobil-Ausstellung), der finder sted i Frankfurt. Dette motorshow, der afholdes hvert andet år, er en af verdens vigtigste messer for mobilitet, transport og logistik. I løbet af arrangementet, der er åbent for både professionelle og private besøgende, kan du forvente at være vidne til lanceringen af de største, nye biler! Arrangementet er desuden en lejlighed til at høre om de nyeste trends inden for bilindustrien fra det dedikerede område for elbiler eller udstillingsområdet for smart/forbundne biler. Hvert år tiltrækker IAA alle dine foretrukne europæiske bilmærker såvel som branchens topfolk fra hele verden. Sørg for at have mere end én dag på messen, så du kan nå at se det hele!

Én million elbiler i Tyskland i 2020

Tyskland har planer om, at der i 2020 skal køre en million elbiler i landets gader. Hvis du tror, at det har en negativ indvirkning på landets producenter af benzindrevne biler, kan du godt tro om igen. Faktisk har den tyske bilindustri bidraget med 19 mia. USD til projektet, som også den tyske forbundsregering har støttet med 1,6 mia. USD. Dette initiativ er starten på, hvad der kaldes den tyske "elektriske mobilitetsrevolution", som blev påbegyndt med vedtagelsen af en ny "Lov om Elektromobilitet" i 2014.

For nylig har Tyskland desuden annonceret, at alle nye biler skal være elektriske fra 2030 og benzindrevne biler forbydes dermed. Daimler Group, som producerer blandt andet Mercedes Benz, annoncerede for nyligt deres planer om at introducere elektriske modeller inden for alle mærker. Ligeledes lancerede BMW deres i-serie af elbiler for nogle år siden. Med en så stærk alliance mellem den tyske regering og bilindustrien ser det ud til, at den elektriske mobilitetsrevolution er i gang. Faktisk kan du allerede køre i din elbil i hele Tyskland, takket være det store antal ladestandere, der findes spredt over hele landet. Nævnte vi, at de fleste Radisson Blu-hoteller i Tyskland har opladestandere til elbiler?

Skal du afholde din egen bilpræsentation?

Vidste du, at du kan afholde noget så pladskrævende som bilpræsentationer på et antal tyske Radisson Blu-hoteller? Når vi siger, at vi har fleksible, multifunktionelle mødelokaler, så mener vi det. På  Radisson Blu Hotel, Køln, kan mødelokalerne udvides, så de er store nok til at afholde billancering!

De eksklusive Radisson Blu-hoteller i  Berlin,  Frankfurt og  Hamborg  har også plads til at huse bilpræsentationer og -arrangementer. Og som en del af vores profil som  Ansvarlig virksomhed , der fokuserer på at nedbringe vores CO2-udledning, har de fleste af vores hoteller i Tyskland ladestandere til elbiler. Et stort antal af vores hoteller i Tyskland er desuden miljøgodkendte. Det betyder, at du kan deltage i en præsentation af en elegant bil eller afholde dit næste forretningsmøde med ren samvittighed!

 

Tell us what you think