De 8 bedste steder at få dit fotofiks i Chicago

View of Chicago from Willis Tower by Sébastien Nagy

For de fleste moderne rejsende er det at indfange øjeblikket lige så vigtigt som øjeblikket selv.  Så her giver vi dig de bedste steder at fotografere i en by, der er berømt for sit smukke bybillede og sin vidunderlige arkitektur. Men det er der ingen der ved bedre end en mesterfotograf, vel? Læs videre for at se de bedste steder at fotografere i "The Windy City", til dig fra byfotografen Sébastien Nagy.

Betagende fotos herunder ↓

1. Bønnen

Du kan ikke rejse til Chicago og gå glip af at tage et billede af en af de mest fotograferede seværdigheder, kan du?  Cloud Gate, bedre kendt som "bønnen", er en byskulptur, der er skabt som resultat af en designkonkurrence. TIP: Bo på Radisson Blu Aqua Hotel Chicago, blot 200 meter derfra, for at få chancen for at indfange dens unikke reflekser ved daggry! Åh, og forresten er en velfortjent selfie et must på dette så Instagram-egnede sted!

The bean Chicago by Sébastien Nagy

 

2. Chicago Theatre

Teater betyder ret meget i Chicago. Faktisk er det en af grundene til Chicagos ry (sammen med blues og den imponerende arkitektur). Med mere end 200 teatre er byen hjemsted for et rigt og varieret miljø af udøvende kunst. Chicago Theatre, der oprindelig hed Balaban and Katz Chicago Theatre, er byens uofficielle kendetegn. Med sin karakteristiske Chicago Theatre-markise optræder det ofte i film, fjernsyn, kunst og fotografi. Du finder det i North State Street i Chicagos Loop-område. Se det om aftenen, ligesom Sébastien Nagy har gjort, for at indfange dets travle atmosfære.

Chicago Theater by Sébastien Nagy

 

3. Radisson Blu Aqua Hotel set indefra

 Udsigten fra 16. sal på Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago er simpelthen fantastisk. Reserver et ophold med Blu, og få chancen for en overvældende udsigt over The Windy City's downtown. Denne smukke optagelse blev gjort mellem to skybrud. Se lige lyset!

View from Radisson Blu Aqua Hotel Chicago

 

4. Flamingoen

Flamingoen er en 16 m høj abstrakt skulptur fra 1974, som står på Chicagos Federal Plaza. En sand fornøjelse for arkitektur- og designentusiaster som vores mesterfotograf Nagy. Skulpturens beliggenhed, omgivet af sorte skyskrabere, giver muligheder for en unik komposition. Vær dristig, og prøv forskellige vinkler.

The Flamingo Chicago by Sébastien Nagy

 

5. 360 Chicago observation deck

Med sin beliggenhed 310 meter over den berømte Magnificent Mile i den ikoniske John Hancock Building, er dette en af byens mest ikoniske attraktioner. Hvad 360 Chicago observation deck tilbyder - du gættede det! - er en 360 graders udsigt, og du bør tage dertil, hvis du er interesseret i luftfotografi. Den er desuden hjemsted for TILT, Chicagos højeste spændingsoplevelse: En lukket platform, som bogstavelig talt vipper dig ud over Michigan Avenue fra 94. etage. Har du højdeskræk? Nu er du advaret!

Psst! Få et glimt af Lake Michigan, mens du er deroppe!

Chicago seen from 360 experience by Sébastien Nagy

 

6. Willis Tower

Fik vi nævnt, at Chicago har nogle imponerende skyskrabere? Igen, hvis du er modig nok, kan du opleve endnu et fugleøjeperspektiv på byen. Hvis 310 meter ikke var højt nok til dig, hvad så med 500? I mange år var Willis Tower den højeste bygning i USA, indtil den blev fortrængt af andre kæmpekonstruktioner. Tag helt op i toppen for at snuppe en panoramaoptagelse som denne. Og hvis du virkelig vil, kan du opleve The Ledge, en glasbalkon, der rager 1,20 meter ud over bygningens 103. etage!

Willis tower by Sébastien Nagy

7. Chicago River

Efter du har set Chicago fra oven, kan du se den fra neden. Chicago-floden, der løber gennem byens centrum er mere end 251 kilometer lang, så der er masser af muligheder for foto- og arkitekturelskere. River Walk, en spadseresti langs vandet på sydbredden, er et af de mest interessante steder at fotografere byen fra. Snup en hotdog, og tag en afslappet spadseretur, når du er der.

Chicago river by Sébastien Nagy

8. Neden for Radisson Blu Aqua Hotel

Aqua Hotel, der er tegnet af den berømte arkitekt Jeanne Gang fra Studio Gang Architects, er i sig selv en fotomulighed. Den høje bygning i funklende blåt med sin unikke bølgelignende facade tiltrækker både turister og fotografer. De bølgende balkoner siges at være inspireret af et stedskarakteristisk fællestræk fra Great Lakes-regionen. Og højhusets nære beliggenhed ved Lake Michigan er også det, der har påvirket dens navn. Radisson Blu Aqua Hotel er det første Blu, der er åbnet i USA, og det tilbyder en innovativ standard for højkvalitets indkvartering i Chicago. Det har desuden modtaget den eftertragtede prisbelønning Trip Advisor Certificate of Excellence. Du vil nyde at få den ypperligste service og et luksusværelse at trække dig tilbage til efter en travl og indholdsrig dag med udforskning!

Gør Radisson Blu Aqua Hotel til din base for udforskning af de bedste fotosteder i Chicago!

Tell us what you think