De 5 bedste ting at foretage sig i Rostov ved Don

Don River in Rostov on Don

Kendt som Ruslands største og mest kosmopolitiske by er Rostov ved Don en smuk blanding af gammeldags charme og moderne vibrationer. Den berømte flod Don, som har været inspiration for mange romaner, flyder stille gennem den. Udforsk de historiske seværdigheder og lokale skatte i denne lidt bortgemte perle før masserne.

Udforsk Gorkij Park

Med sine blomstrende haver, hyggelige cafeer og sjove børneaktiviteter er Gorkij Park en lokal favorit. Om sommeren er parken fuld af skakentusiaster og legende børns livlige latter. Gorkij Park er en frodig afveksling fra byen, ideel til at læse en god bog i eller betragte folk over en kop kaffe, og den ligger kun 15 minutters spadseretur fra Radisson Blu Hotel, Rostov-on-Don.

Gorky Park Rostov on Don

Spis af hjertens lyst

Den bedste og lækreste måde at udforske en fremmed kultur på er at smage den. Prøv nogle lokale delikatesser, og spis dig gennem Rostov ved Don. Byen er et sandt paradis for madelskere med ekstraordinære restauranter, der serverer både lokale og internationale retter. Pinot Noir er stolt af sin ekstravagante indretning, varme atmosfære og lækre retter, alt sammen i spadsereafstand fra hotellet.

Russian traditional borscht soup

Udforsk Don

Spadsereture langs floden Don er især populære om sommeren, når gadekunstnerne indtager Dons bred. Slut dig til de lokale, og tag en slentretur langs den stille flydende flod, eller hop ombord på en bådtur, og se byen fra en anden synsvinkel. En statue af Mikhail Sholokov, forfatteren til Stille flyder Don betragter eftertænksomt floden.

Don River in Rostov on Don

De bedst gemte barer

Barmiljøet i Rostov ved Don er i hastig udvikling og byder på unikke lokale udgaver af internationale trends. Nyd en drink før middagen eller en underholdende nat ude i en af byens livlige og farverige barer. Drunkenwinnie Bar er en skjult perle og en lokal favorit med en omfattende drinkmenu og amerikanske burgers. Ligeledes tilbyder FireLake Cocktail Bar på hotellet velsmagende håndbrygget, fadlagret øl og cocktails med en betagende udsigt.

Restaurant Rostov on Don

Tag en slentretur på Pushkinskaya Ulitsa

Denne idylliske promenade inviterer dig på en vidunderlig slentretur uden trafik, så du får et øjeblik alene med dine tanker eller den, du holder af. Gaden byder på vidunderlige syn som fontæner og skulpturer, såvel som dejlige cafeer og restauranter, hvor man kan nyde en pause og lidt at spise. Om sommeren er gaden fuld af livemusik, og området omkring universitetet og Oktoberrevolutions-parken er især tillokkende.

Pushkinskaya Ulitsa street in Rostov on Don

Rostov ved Don er mere, end man umiddelbart ser, og fuld af små overraskelser, der skaber uforglemmelige øjeblikke. Bo på Radisson Blu Hotel, Rostov-on-Don, og udforsk denne livlige by før dine venner.

Radisson Blu Rostov On Don suite

Tell us what you think