De 5 bedste steder til udendørs vintersjov i 2017

Fra Aspen i Colorado til Val Thorens i Frankrig er der masser af smukke steder, hvor man kan opleve fantastiske udendørs omgivelser, når vejret begynder at blive koldt. Men hvorfor ikke tage til et sted, der er lidt mindre besøgt, i år?

Herunder ser du vores 5 bedste steder at besøge her i vinter for at opleve de fantastiske udendørs omgivelser.

 

Beitostølen – Norge

NorwayDet er ikke nogen overraskelse, at et nordisk land ender på listen over steder, hvor man kan nyde vinteraktiviteter. Fra skiløb til snescooter har Beitostølen noget for enhver − uanset hvilken slags udendørs spænding, du er ude efter.   Du kan endda arrangere en "Lavvu-aften", en hyggelig middag med vildtragout i en tipi-lignende konstruktion, der kan hjælpe dig med at slappe af på den traditionelle nordiske måde efter en sjov dag udendørs! Radisson Blu Resort, Beitostølen er det perfekte udgangspunkt for alle dine eventyr i dette vinterlige eventyrland.

 

Ljubljana – SlovenienSlovenia

Er du på udkig efter en byoase efter dine udendørs eventyr? Sloveniens ofte oversete hovedstad, Ljubljana, vil charmere dig med sine trafikfrie åbne områder, der får næsten hver aften til at føles som en kæmpe gadefest! Ljubljana er kendt for sin tidligt moderne, minimalistiske arkitektur og design, og her kan du opleve det bedste af både byens og naturens verden!  Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana byder på den største bekvemmelighed for dem, der gerne vil slappe af efter en dag i byen eller i bjergene.

 

Luzern – Schweiz

LucerneMed de berømte schweiziske bjerge lige uden for døren er Luzern det perfekte sted for dem, der er på udkig efter gammeldags europæisk charme i de fantastiske udendørs omgivelser. Vandreture eller et behageligt cruise på Luzern-søen er fremragende måder at opleve al den friske bjergluft på. Men for den dristige kan der arrangeres paragliding, så man kan få et fugleblik over det storslåede schweiziske landskab. Radisson Blu Hotel, Lucerne er det ideelle sted at hvile ud efter en dag med oplevelser!

 

 

Salzburg – Østrig

SalzburgFor dem, der er på udkig efter romantiske omgivelser såvel som naturvidundere − er Salzburg et "must". Vandreture i bjergene omkring Salzburg er yderst populære ligesom cruises ned ad floden Salzach. For en helt unik oplevelse, hvorfor så ikke prøve at besøge hulerne  Lamprechtshöhle, der ligger i nærheden af byen! Bo på Radisson Blu Hotel Altstadt, Salzburg, og få en autentisk oplevelse af middelalderlivet i byen med al moderne komfort!

 

 

Les Arcs – Frankrig

Les ArcsOmgivet af de majestætiske Franske Alper er Les Arcs et paradis for dem, der elsker at stå på ski. Selvom styrtløb måske ikke lige er dig, så er området fuld af familievenlige vinteraktiviteter såsom at gå på snesko, ski-jeering og hundeslædeture. Det eneste problem er, hvordan man skal nå alt på bare ét besøg! Radisson Blu Resort, Arc 1950 er det perfekte sted at udnytte alle de udendørs eventyr, dit hjerte kan begære.

 

Få mere inspiration og gode ideer til at rejse i denne vinter ved at klikke her!

Tell us what you think