De 5 bedste morgenmåltider i Paris til Instagram

Radisson Blu Paris breakfast by On the table Paris

Hvis blot omtalen af Paris fremmaner billeder af gyldne croissanter, velduftende kaffe og smarte cafeer, er det her lige noget for dig. Paris er ikke bare en by, der skal krydses af på listen, for den er en livsstil at tage til sig – også selvom det kun er for en uge eller to. Og den oplevelse drejer sig i lige så høj grad om at udforske maden som at udforske de ikoniske monumenter. Lad os se det i øjnene - når du besøger Paris, vil du gerne opleve den som en rigtig pariser. Og så vil du selvfølgelig gerne indfange de der særlige øjeblikke. For hvis du ikke kan vise verden, hvordan det er et leve som en pariser, så går halvdelen af morskaben tabt, ikke sandt? Tjek disse mest egnede morgenmadssteder til Instagram for at sikre en fabelagtig petit dejeuner i lysenes by.

Stor kærlighed til Big Mamma

Det kan virke selvmodsigende at starte denne liste med en italienskklingende restaurant. Men tro os - hvis du ikke har været på en af Big Mamma-restauranterne, så er du gået glip af en af de lokale favoritter.  Big Mamma-gruppen blev startet af to franskmænd med kærlighed til italiensk mad. De åbnede deres første restaurant – Mamma Gorda – i Sydfrankrig, og slog hurtigt igennem på den parisiske madscene. Gruppen driver nu 6 forskellige restauranter i Paris. De har hver deres egen stil, men byder udelukkende på friske produkter af høj kvalitet. Tjek Biglove for en 100 % glutenfri morgenmad eller brunch med en italiensk drejning samt kaffe hele dagen.

Big love restaurant Paris

@_douceheure

Morgenmad i badet

Nej, det er ikke en trykfejl. Kig længere nede, hvis du er på udkig efter morgenmad på sengen. I Le Pavillon des Canaux serverer de morgenmad i badet på den mest udsøgte måde. Det anses for at være "atypisk" for at sige det mildt, da det næsten føles som at være inviteret indenfor i en rig kunstners hjem, når man spiser der. Du kan spise i et soveværelse eller et badeværelse ... Konceptet er unikt, men det vigtigste er, at maden er lækker og alt er hjemmelavet. Desuden er beliggenheden ved vandet særlig behagelig i sommermånederne, når der er masser af sjove aktiviteter at deltage i i området.

Pavillon des Canaux restaurant Paris

@punsch

Pst! Del dine bedste fotos af Paris på Instagram med hashtag #RadissonBlu. Så kan du vinde et gavekort på 100 € !

Kvalitet hos Judy

Hvis du er på udkig efter noget sundt og plantebaseret, så skal du gå til Judy, cantine qualitarienne . Tænk på skåle med acaibær, glutenfri gulerodskage, chiadessert, friskpresset juice osv. Du vil desuden nyde designet  med beroligende toner af træ, marmor og vidjeflet med søde tryk og masser af grønt.

Judy restaurant in Paris by On the Table

@quellaclaudia

République of Coffee

Det ligger i navnet. Hvis du elsker kaffe, kan du være sikker på, at du vil nyde République of Coffee – og den vil endda overraske dig. På denne café blandes mexicansk køkken med kaffe af høj kvalitet. Morgenmaden er ikke alene unik, men også i højeste grad fotogen. Ejeren forstod, at succesen for en ny café eller restaurant normalt skabes af omtale fra mund til mund, og lagde derfor stor vægt på, at hans retter skulle være egnede til Instagram. Så Instagram-brugere er mere end velkomne her!

Vi skal også lige nævne terrassen (glasoverdækket i vintermånederne), som er et fantastisk sted til at slippe væk fra folkemængden og alligevel fortsætte med at kigge på folk.

Republique of Coffee in Paris by On The Table

@quellaclaudia

Morgenmad på sengen med byens bedste udsigt

Du har styrtet rundt i Paris og prøvet at finde alle de bedste steder. Men nogle gange behøver du ikke at tage langt væk for at få den ultimative morgenmadsoplevelse. Sov længe og tilbring en afslappet morgen, hvor du nyder en ægte petit déjeuner, komplet med friskbagte croissanter og pains au chocolat, i din komfortable store dobbeltseng på Radisson Blu Hotel Champs Elysées. Perfekt sted til sidste øjebliks planlægning af dagen.

Breakfast in bed at the Radisson Blu Paris by On the Table

@quellaclaudia

Og du har allerede gættet det, igen ligger der en sandhed i navnet: Hotellet byder på en betagende udsigt til Triumfbuen. Stoler du ikke på fotoet herunder? Tjek udsigten fra hotellets webkamera på taget!

Paris Blu View

Reserver dit ophold på det centralt beliggende Radisson Blu Hotel Champs Elysées, Paris, og nyd den uforglemmelige udsigt og nemme adgang til de bedste steder i Paris til Instagram. Er du på udkig efter et sted, som du kan trække dig tilbage til, lige uden for den franske hovedstads hektiske aktivitet?  Det nyrenoverede Radisson Blu Hotel, Paris Boulogne byder på landlig charme, men med mulighed for offentlig transport til byens hovedattraktioner. Desuden serverer restauranten, der er på Michelin-listen, moderne fransk køkken på terrassen med udsigt over hotellets egen vingård. Lige til Instagram!

Tell us what you think