Cykeleventyr i Trysil

I Trysil er det cykling det handler om. Cykling i Trysil Bike Arena er meget familievenligt. Gode øvebaner og god tilrettelæggelse gør, at hele familien trygt kan tilbringe cykelferien i Trysil. Og bedst af alt;

Trysil Bike Arena er gratis og har åbent hele døgnet.

Gullia

Cykeleventyret ligger lige uden for døren til Radisson Blu Resort Trysil. Start på øvebanen, og når du føler dig mere tryg på cyklen, er det næste stop Gullia. Lad dig forgylde af de 13 km med anlagt sti, som svinger sig elegant indover, nedover og opover i skoven i Gullia. Husk også at stoppe op og nyde den betagende udsigt!

Udlagte brædder over vandløb, broer, pukler, sving, forhindringer i træ og andre sjove elementer gør hele området til et fantastisk oplevelsesområde.

Lobby_07 T6RZR

Magic Moose

Vores nyeste tilbud i Trysil Bike Arena er stien Magic Moose. Den letteste måde at nå denne sti på er ved at tage stolehejsen op på fjeldet. Så begynder magien! Lad dig føre nedover i afmålte sving, over små hop, på lange træbrædder og over stenede områder. Pas på elge, dem er der mange af i Trysil. Når stien står helt færdig i september, er den hele 7,5 km lang, og en af Europas længste stier, hvor du kan lade dig føre afsted.

Naturens forlystelsespark

Trysil er naturens forlystelsespark, men den er ikke som andre forlystelsesparker! I Trysil er popcorn og candyfloss byttet ud med termokande og madpakke, karrusellerne er baserede på naturen, og entreen er gratis. Parkens spisesteder byder på unikke smagsoplevelser fra vores skove. Hovedattraktionen i naturens forlystelsespark er cykling på stier, men parken byder også på spændende aktiviteter som familie-rafting, ridning, golf og meget mere.

trysilfjellet og TrysilelvaGlæd dig til en aktiv sommer i Trysil!

Tell us what you think