Cannes, din næste motivations-destination?

Det første, der falder dig ind, når du tænker på Cannes, er den internationale filmfestival. I de dage i maj er Cannes stedet, hvor glamour møder business, hvor filmstjerner stråler og internationale producere promoverer branchen. Det er det Cannes, som er blevet sammenligningsgrundlag, når det drejer sig om internationale arrangementer inden for underholdning, film, musik, reklame og kreativitet.

Man mødes ikke bare, man mødes med stil

Hvilket bedre sted kunne der findes end Radisson Blu Cannes 1835, perfekt placeret ved vandet, nær havnen, få minutter væk fra Palais des Festivals. Med sine moderne og komfortable mødelokaler, nogle af dem med havudsigt, kan vores hotel være vært for dine teams til produktive arbejdsmøder, og det er det ideelle udgangspunkt, hvis du ønsker at arrangere fantastiske, motiverende ture.

Den Franske Rivieras puls

Cannes har masser at byde på i form af ideer til motiverende aktiviteter, og byen er en endeløs kilde af forbløffende landskaber og sjove destinationer for sightseeing eller udforskning (Monaco, Nice, Verdonkløften og meget mere). Lige rundt om hjørnet fra vores hotel kan vores gæster tage en pause og udforske modebutikkerne eller de mere "provençal"-markeder. De mere eventyrlystne kan krydse gaden til færgeterminalen og hoppe på en båd til Lérins-øerne. Du kan også være sikker på, at vores teams vil komme med forslag til fantastiske, motiverende ideer, heriblandt utrolige strandaktiviteter: sejlture, yachtture, jetski osv.

Eksklusiv adgang til vores tagterrasse og spa

Vores hotel har for nylig modtaget Award for the Best Luxury Rooftop of the Year, så hvis du vil tilbyde dine teams den mest storslåede udsigt over Cannes-bugten, kan vores terrasse reserveres til private arrangementer af alle slags (cocktailparties, banketter, receptioner eller middage). Dit ophold på vores hotel er ikke komplet, uden at du bruger tid på velvære. Igen - vi kan tilbyde privat adgang til vores spa og varme bade.

Hvorfor ikke vælge vores sunde og energiske pakke?

Er du på udkig efter en enestående atmosfære og pakke til motivering af dine teams? Gå ikke glip af vores sunde og energiske pakke, der giver adgang til vores swimmingpool (indendørs og udendørs), en række private træningstimer og til et motiverende møde med en verdensmester i karate, Christophe Pinna.

Kontakt os for mere information på: +33(0)492 99 73 04/sales.cannes@radissonblu.com.

Tell us what you think