Byer i Nordtyskland

Port Hamburg

Destinationer og udgangspunkter for ferier

De nordtyske byer er alle rige på kultur takket været deres lange historie, der går helt tilbage til middelalderen. Som vigtige handelsbyer var de på den tid økonomiske knudepunkter, og det er de stadig.  I dag bygger veludført moderne arkitektur bro til samtiden, men byerne har ikke mistet deres historiske charme. Denne middelalderstemning, kombineret med moderne arkitektur, er karakteristisk for deres fremtoning.

Shopping, kultur og natteliv er mindst lige så populært som de vidunderlige strande og den uberørte natur lige uden for byerne. Århundreders udvikling inden for transport og infrastruktur er karakteristisk for disse byer og gør dem til de perfekte udgangspunkter for rejser til alle dele af verden. Det er altid værd at starte rejsen i en af de nordtyske byer – krydstogt fra en af de store havne eller flyve fra Hamborg Lufthavn.

Hamburg

Smukke strande, middelalderhistorie og krydstogthavne ved kysten

Lübeck og Rostock ligger begge direkte ud til Østersøen og er ikke blot knyttet sammen på grund af den korte afstand. De har begge vidunderlig teglstensarkitektur, som er på UNESCO-listen over verdensarv. Her findes nogle af de ældste bygningskonstruktioner af denne slags.

Vidste du, at Rostock er den største havn for krydstogtskibe ved Østersøen? Krydstogter og færger udgår fra Rostock og Lübeck til alle destinationer ved Østersøen og til mange interessante destinationer verden over.

Kender du de komfortable strandstole, som du ikke har lyst til at forlade, når du først har sat dig? Ja præcis, disse stole har deres oprindelse lige her på strandene ved Lübeck og Rostock. Her findes nogle af Tysklands smukkeste og mest berømte strande: Warnemünde, Timendorf eller Travemünde - bare for at nævne nogle få af dem.

Hotellerne Radisson Blu Rostock og Lübeck ligger særdeles centralt i begge byer, hvilket gør dem til det ideelle udgangspunkt for at udforske byen, shoppe, en tur til stranden eller som et overnatningssted før eller efter et krydstogt!

Vidunderlige byferier, centre for kulturliv og udgangspunkt for rejser til hele verden

Hamborg og Bremen har ligeledes en fantastisk kulturarv. Bremen har for eksempel meget mere at tilbyde end "Stadsmusikanterne fra Bremen" - rækken af kulturelle attraktioner er lang. Især i sommermånederne er der en endeløs række begivenheder som Kajenmarkt på Schlachte. Har du nogensinde drukket en "Beck’s"? Du skulle besøge dette berømte bryggeri!

Med Elbphilharmonie er Hamborg på vej til at blive hjertet af den europæiske musikkultur. En imponerende bygning, der er indrettet til akustiske lækkerier og fantastisk lyd.  Ikke desto mindre er Hamborg også berømt for sin musikscene. Kombiner dit ophold i Hamborg med en af de talløse musicals eller forestillinger, der opføres over hele byen. The Lion King har for eksempel været opført i Hamborg siden 2001 – noget, du ikke bør gå glip af!

Nyd nattelivet på den legendariske Reeperbahn, eller tag på shoppetur i et af de utallige indkøbscentre og de små butikker, som byder på individuel, international stil.

Fremfor alt er Hamborg Lufthavn nem at komme til og derfor et perfekt udgangspunkt for din internationale rejse. Der er parkeringsplads direkte ved lufthavnen, og Radisson Blu er det perfekte sted at bo, hvis du vil være sikker på at nå dit næste fly!

Tell us what you think