Bruxelles set med byfotografens Sébastien Nagys øjne

Basilique de Koekelberg from drone

En af Europas mest ikoniske byer indfanget i dristige, urbane og fascinerende fotos, hvor delikate linjer smelter sammen i geometriske mønstre og skaber smukke moderne kompositioner. Har du lyst til at se det? Læs videre for at få mere at vide om, hvordan byfotografen Sébastien Nagy indfanger den belgiske hovedstad.

Bruxelles, Europas mest Instagram-egnede by?

At se Bruxelles første gang er helt bestemt en "wow"-oplevelse. Med kongeslottet, hvad der er kendt som Europas smukkeste plads og den betagende arkitektur har Bruxelles masser at byde på for dem, der gerne vil lægge nogle betagende fotos på deres Instagram-profil.  Selv et kort blik på fotografen Sébastien Nagys arbejde giver dig lyst til at reservere plads på det næste fly til Bruxelles! Så vi har bedt Sébastien om at tage os med på en tur rundt i sin yndlingsby gennem hans mest betagende fotos.

Quartier Bruxelles Nord Brussels

Optagelser af Europas hjerte fra en helt ny vinkel

Som en sandBruxelles-borger kender Sébastien Bruxelles som sin egen bukselomme. Men det er kun i de sidste to år, han rigtig er begyndt på at udforske byen gennem sin kameralinse. Nagy fortæller, at han opdagede sin passion for at fotografere på en rejse til Schweiz. Lidt efter lidt begyndte han derefter at tage billeder af sin egen by. Det var dengang, han virkelig begyndte at udvikle sin egen urbane stil, fortæller han, og begyndte at tage billeder af byen fra højtliggende udsigtspunkter.

Se fotografierne herunder, og du vil bemærke fotografens stærke interesse for rene linjer og symmetri. Har du nogensinde set Koekelberg-basilikaen? Se den på dit næste besøg i Bruxelles (men vi kan ikke garantere, at du vil kunne se den fra denne synsvinkel!)

Basilique de Koekelberg Brussels aerial view

Luftfoto: At se, hvad andre ikke kan se

Den eneste måde at få nogle af disse optagelser på er ved at bruge en drone eller klatre op i skyskrabere. Heldigvis har Sébastien ikke højdeskræk! Så snart han får den sjældne lejlighed, mobiliserer han modet, mange andre ikke ville have, til at stige op i højderne og tage nogle ret svimlende billeder af byen. Denne udsigt er simpelthen fantastisk!

Altitude 100 Forest Brussels

Kunsten at perfektionere rejsefotos

Rejser man for at tage de bedste fotos? Eller tager man fotos for at rejse? Hvordan man end anskuer det, går Nagys passion for foto og rejse hånd i hånd. Efter at have foretaget adskillige rejser for at fotografere de mest maleriske byer har Nagy perfektioneret sin process for at få mest muligt ud af tiden på stedet. Før hver rejse gennemtrævler han internettet (Instagram, Google Earth, anmeldelser osv.) for at finde de bedste steder og planlægger således sit program for hver dag. Men sommetider, indrømmer han, er den bedste måde at opdage en bys skjulte herligheder på simpelthen at vandre rundt og tage imod det uventede.

Bo i byens centrum på Radisson Blu Royal Hotel, Brussels, så du har nem adgang til byens smukkeste steder. Tag en afslappet slentretur til Grand Place gennem de imponerende Galeries Royales, eller hold pause fra kameraet, og nyd kunsten på Magritte Museum blot få minutters gang fra hotellet.

Marolles Brussels

Bruxelles som en åben dør til udforskning af resten af verden

Bruxelles var helt klart det, der startede det hele for Sébastien. Fascineret af strålende skylines og imponerende bygninger har han siden koncentreret sig om at fotografere verdens største hovedstæder: Dubai, Hongkong, Singapore ... Hæng på for at finde ud af, hvilken storby han udforsker næste gang!

Har du selv nogle fantastiske fotos? Del dem med os ved brug af hashtag #RadissonBlu!

Tell us what you think