Vores 10 bedste suiter med virkelig skønne udsigter

Radisson Blu Cape Town Hotel Residences Penthouse - photo Patrick King

Søde drømme består af … disse smukke suiter med virkelig skønne udsigter! Hver enkelt af de stilfulde og elegante Radisson Blu-suiter er udtænkt ned til mindste detalje for at fremvise det bedste af fantastisk, moderne design. Selvom vores suiter byder på smukke indretninger, byder mange ligeledes på en virkelig ikonisk udsigt over både de naturlige - og menneskeskabte - vidundere i verden … Bliv inspireret af vores bedste suiter fra hele verden nedenfor.

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

"Seaside" (ved havet) er sådan et optimistisk ord - som næsten fremmaner visioner af sorgløs eskapisme. Og der findes ikke et mere elegant sted at feste end på Seaside Suites spektakulære terrasser på Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki, komplet med et indbydende boblebad, hvorfra du kan nyde udsigten over byens lys og skibsværftet.

Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

Lad dig imponere af magien i den gamle by, der er på UNESCO's kulturarvsliste, med med sine middelalderlige hustage og himmelstræbende spir samt en vidunderlig, vidtrækkende udsigt, der strækker sig til Den Finske Bugt. Den uforglemmelig panoramaudsigt fra Presidential Suite på Radisson Blu Sky Hotel Tallinn byder på en privat byrundtur - uden at du behøver at forlade hotellet!

Radisson Blu Hotel Tallinn presidential suite

Radisson Blu Acqua Hotel & Spa, Concón

Tag det roligt, på den chilenske måde … Slap af i spabadet på den rummelige terrasse i den helt fantastiske Royal Suite på Radisson Blu Acqua Hotel & Spa, Concón, med udsigt over det endeløse blå hav med et glas et eller andet lækkert - måske fra de nærliggende Cassablanca-vingårde? Og tænk på, om livet nogensinde bliver lige så godt igen …

Radisson Blu Hotel, Berlin

Nyd en enestående #BluView på turen op til Nikolai-suiten gennem Radisson Blu Hotel,  Berlins fiskefyldte, 25 m høje AquaDom. Bliv herefter begejstret over udsigten oppefra over nogle af den tyske hovedstads mest ikoniske seværdigheder, herunder det røde rådhus, St. Nicolai-kirken og Berliner Dom (katedral).
Nikolai Suite Radisson Blu Hotel Berlin

 

Radisson Blu Resort & Spa, Split

Den smarte og moderne Penthouse Suite på Radisson Blu Report & Spa, Split - med sin egen private jacuzzi og sauna - skaber følelsen af at være på en privat superyacht - med Adriaterhavets klare blå vand, der strækker sig, så langt øjet kan se, som en privat infinity-pool.

Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp

Belgiens næststørste by er en kulturel perle, der er hjemsted for et væld af museer, mesterværker og diamantforhandlere. Nyd romantikken ved vinduespladsen i en suite på Radisson Blu Hotel, Antwerp - der byder på en 360 graders udsigt over de omkringliggende, inspirerende seværdigheder gennem et overdimensioneret koøje. 

 

Radisson Blu Hotel and Residence, Cape Town

Føl dig helt på verdens top på den sydlige halvkugle! Kast et blik fra The Penthouse på Radisson Blu Hotel Cape Town Residence over et storslået skue af byen, se havet og omkringliggende bjerge - og kig derefter op på den candyflossagtige himmel, der vil glæde enhver, som elsker at kigge på skyer.

Fotos © Mark Williams

Radisson Blu Hotel, Frankfurt

Navnet siger det hele: I Wohnidee Modern Serenity-suiten bliver du budt velkommen af beroligende toner og elegant og inspirerende design. Åh ja, og udsigten over byen er selvfølgelig også formidabel. Husk også at finde vej til poolen, mens du alligevel er der (lige til at lægge på Instagram, det lover vi! Se selv på Instagram).

Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi

Den dejlige georgiske hovedstad, der ligger godt beskyttet i storslåede omgivelser mellem Mtkvari-floden og de omkringliggende bjerge, tager sig bedst ud højt oppe fra den elegante og moderne Executive Suite på Radisson Blu Hotel, Tbilisi - med sine skinnende vinduer fra gulv til loft.

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Med en beliggenhed ved havet i hjertet af det folkloriske fjordland har vartegnet Radisson Blu Hotel, Stavanger en uovertruffen placering ved vandet. Efter en spektakulær dag med sightseeing kan du nyde den uforglemmelige udsigt, mens du slapper af i panorama-suitens overdimensionerede bad.

Radisson Blu Atlantic Stavanger suite room

Øverste billede © Patrick King

Bliv inspireret, og lær endnu mere om alle vores tilbud på suiter.

Tell us what you think