Bedst inden for rejse og Bedst inden for design

For nylig offentliggjorde Lonely Planet deres liste "Best in Travel" for 2016.

 

Der er virkelig nogle fantastiske destinationer på denne liste. Det kan vi ikke benægte, og nogle af dem er endda på vores egen liste over "skal se"-destinationer for 2016 for dem, som ikke kan få nok af fantastisk design. Rul nedad for at se, hvilke destinationer du bør standse ved i år for at få tilfredsstillet din kærlighed til interessant design.

 

 

Polen

Photo by PuffBuff Designs
Photo by PuffBuff Designs

Du tænker måske ikke på Polen som et "brændpunkt" for kommende designere, men ikke desto mindre er det sandt. Fra Gdansk til Krakow er Polen fuld af fantastisk talentfulde designere. Vores "skal se"-liste omfatter:  Studio Rygalik i Warzawa (fokuserer på møbler, produkter og rum) og Puff-Buff Designs (lysatelier), det spændende atelier for ting Rayz2 lige uden for Gdansk og de minimalistiske møbeldesignere Tabanda. Imponeret? Bliv inspireret til endnu flere "skal se" i Polen, lige her.

 

 

Australien

Australia

Australien er kendt for nogle temmelig iøjnefaldende mode- og arkitekturdesign (hej Sydney Operahus!). Måske er det alt det spektakulære solskin, men der er noget ved landet dernede, der inspirerer mange designere. Se Greg Natales atelier lige uden for Sydney, eller hvis du er mere til mode, så vil Dion Lees eksperimentelle og moderne design være et stort plus for enhver garderobe.

 

 

 

USA

Photo by http://www.michaelabrams.com/
Photo by http://www.michaelabrams.com/

Hvem tænker ikke på New York uden at tilføje ordet "design"? Men der er masser af andre byer i Staterne, som er fulde af lovende designere. Minneapolis kan prale af modedesigneren Joy Noelle, hvis butik er fyldt med romantiske og drømmeagtige kreationer, der er perfekte for dem, der gerne vil skabe deres eget eventyr. Eller stop i "The windy City", Chicago, og kig påMichael Abrams' indretningsdesign, og få smuk inspiration.

 

 

 

Letland

Latvia

Letland, som putter sig ved Østersøen, er en ofte overset rejsedestination. Men hvis du har passion for design, er et stop i hovedstaden Riga bestemt tiden værd. Hvis du er fan af art nouveau, vil du elske Art Nouveau Shop i Riga; fyldt til bristepunktet med smukke art nouveau-smykker og -kunst og alt, hvad du ellers kan komme i tanke om. Til indretning af hjemmet er Peteris Ozolinsh Design House fyldt med inspiration fra klassisk design.

 

 

 

Botswana

Photo via www.afwt.ca
Photo via www.afwt.ca

Afrika er fuld af fortryllende naturomgivelser og en rig kultur, så det er ikke mærkeligt, at designere ofte bliver inspireret af dette kontinent. Black Trashi Botswana skaber avanceret, men alligevel elegant tøj, som ville passe fint ind på et podie i Paris. Sasa Interiors bruger rene og elegante linjer til at skabe gæstfrie og hjemlige rum.

 

Hvad synes du om disse tips om Bedst inden for rejse og Bedst inden for design? Har vi glemt nogle fantastiske steder, især for designere? Fortæl os det på Twitter med hashtag #RadissonBlu.

 

 

 

Tell us what you think