Afslappet og parat til stige ombord

Hvis du er en garvet forretningsrejsende kender du situationen: Din rejse starter ikke, når du går ombord på flyet, den starter lige efter, at du er taget hjemmefra: Køer på motorvejen, overfyldte afgangshaller og endeløse køer i sikkerhedskontrollen - det er myldretid, hvor du end kigger hen. Hvis du bruger en lufthavn med mange feriefly, så er turen til gaten alt andet end en spadseretur i parken. Desværre kan vi ikke hjælpe dig med at komme gennem check-in og sikkerhedskontrol, men vi kan give dig 5 råd og fif, som kan hjælpe dig med at komme hurtigere og mindre stresset til gaten.

1. Book et Parker, Drøm & Flyv-tilbud

Du kan starte din rejse helt uden stress ved at gøre den lange rejse til lufthavnen en dag tidligere. Og hvis du overvejer vores Radisson Blu Airport Hotels tilbud  Parker, Drøm & Flyv,  er det ikke blot et tilbud, men en meget attraktiv mulighed. Takket være udvalget af forskellige ydelser, som check-in aftenen før, gratis shuttlebus til og fra lufthavnen, gratis wi-fi, parkering og en "Snup & Løb"-morgenmad til gæster, der har booket et tidligt morgenfly, kan du starte din rejse med stil i et af vores designerværelser og derefter gøre rejsen over til afgangshallen på få minutter. Du kan udnytte dette tilbud f.eks. ved afgange fra  HamborgZürich eller Amsterdam.

Tidsbesparelse: Mellem 30 minutter og 2 timer, afhængigt af din rejsetid til lufthavnen.

2

2. Systematisk pakning

En mere afslappet rejse starter med måden, hvorpå du pakker dine tasker. Dine rejsedokumenter skal være nemt tilgængelige. Væsker og elektronisk udstyr, især din laptop, skal ligge øverst i håndbagagen, så de nemt kan tages ud. Det er endnu bedre, hvis du kan pakke din laptop i din kuffert, da den tjekkes separat, og kun i særlige tilfælde behøver en stikprøvekontrol. Så en hurtig ompakning af din bagage på hotellet før afgang kan spare tid.

Tidsbesparelse: Op til 2 minutter

3

3. Passende påklædning

Dit valg af påklædning kan også få dig hurtigere gennem lufthavnsprocedurerne: Den ideelle påklædning er nem at tage af og på. Når du vælger sko, skal du tænke på, at du sandsynligvis skal tage dem af. Så du bør vælge dit fodtøj omhyggeligt. Kvinder bør også overveje at bruge sko uden hæle, da hæle ofte indeholder metal, som kan aktivere sikkerhedsalarmer. Så vores råd er: Tag flade sko på gennem sikkerhedskontrollen og på flyet (de er i øvrigt også mere komfortable), og tag de højhælede på, når du er kommet ud af flyet på din destination.

Tidsbesparelse: Op til 5 minutter

4

4. Smart check-in

Du kan selvfølgelig undgå stress ved at være smart, ved at tjekke ind aftenen før eller bruge check-in-disken i hotellets lobby, som i Dublin, tjekke ind online eller i god tid ved brug af en check-in-maskine i lufthavnen. Så skal du blot gå til bagage-drop, og på ingen tid er du parat til at tage afsted. Og hvis du kun rejser med håndbagage, kan det være endnu hurtigere.

Tidsbesparelse: Op til 15 minutter, afhængigt af lufthavnen

5

5. Vis initiativ i sikkerhedskontrollen

Når du kommer til køen til sikkerhedskontrollen, skal du udvise initiativ. Først ser det måske til at være en lille ting, men din aktive deltagelse i processen kan virkelig sætte fart i tingene under sikkerhedstjekket: Tag selv en kasse, og læg alt det, der skal tjekkes, i den såsom metalgenstande. mobiltelefoner, tablets og laptop. Læg alt det tøj, der skal tjekkes, i den første kasse, så du kan tage det på, mens din øvrige håndbagage bliver tjekket. Hvis du har dit pas og dit boardingkort parat til inspektion, hjælper det også med til at sætte farten op. Det er desuden en god ide at tjekke de andre passagerer. Undgå ferierejsende, ældre rejsende og især familier, og prøv at tage samme kø som andre travle forretningsrejsende.

Tidsbesparelse: Op til 20 minutter, afhængigt af lufthavnen

6

En venlig optræden hjælper ganske givet og kan endda spare tid. Venlige rejsende kommer normalt lidt hurtigere gennem og måske en smule mindre grundigt. Følg disse råd for at få en mere afslappet start på din forretningsrejse!

Tell us what you think