En kulinarisk rejse i Aalborg

Med sin rige kulinariske kultur, historie og nedtonede skønhed er Aalborg den ideelle alt-i-en destination. Hvad enten du er til fredelige spadsereture i parkerne, byens charmerende seværdigheder eller sejlture på Limfjorden, skal du have noget at spise! Aalborg byder på endeløse muligheder for den sultne. Forbered dig på en indbydende atmosfære og ærlig gæstfrihed til at vække appetitten. Kun fantasien sætter grænser.

Spændende kulinariske eventyr kan opleves overalt i Aalborg. Nye restauranter og ideer opstår overalt i byen, og gourmeter indbydes til at tage en bid af dens skandinaviske herligheder.

Første gang kan være frustrerende, især hvis du er en madelsker, der er på udkig efter mad i en ny by! Du ved, at den lækre gastronomi findes der, men hvor? Frygt ikke, vi er her for at hjælpe. Efter grundige undersøgelser har vi lavet en kort, men essentiel guide, der kan lede dig til alle de rigtige steder.

Fornem den historiske hygge og den hjemlige stemning i Brdr. Price Restaurant. Brødrene Price åbnede deres første restaurant i 2011, og findes nu 4 forskellige steder på tværs af Danmark. I Aalborg findes de lækre retter, præget af årstiden, på C.W. Obels Plads – den smukke plads, hvor du kan besøge et kloster fra 1431. Spis frokost eller middag med en traditionel dansk menu, som vil forkæle din smagsløg med en uforglemmelig oplevelse.

Er du nysgerrig efter at smugkigge ind i Tabu? Restauranten er på vej mod en renæssance, efter at den lukkede og derefter genåbnede i 2016. Køkkencheferne skaber en fast menu hver uge, så ubeslutsomme madelskere behøver ikke at være bange for at træffe et forkert valg. De samarbejder med landmænd fra hele Nordjylland, så deres retter er altid fremstillet af friske og lokale produkter. Den bedste nyhed er, at Tabu ligger blot 200 meter fra Radisson Blu Limfjord Hotel.

Hvis du går rundt uden ønske om at stoppe op for at spise og drikke, så prøv de lækre danske pølser, der også er kendt som hot dogs! Bare snup en fra en lokal pølsevogn. Der er masser af pølser at vælge mellem - selv for den kræsne!

Hvis hellere vil blive på hotellet, så lad sanserne få en fest på den vidunderlige Pascal Restaurant – Radisson Blu Limfjord Hotels helt eget sted med perfekte pizzaer. Hemmeligheden ved dette vidunder er en stenovn, importeret fra Italien, italienske opskrifter og lokale råvarer af høj kvalitet. For en eventyrlig afslutning kan du vælge din yndlingscocktail fra menuen og lade muntre klavertoner fortrylle dig i The Bar.

Besøg pulserende Aalborg – og velbekomme.

Nyd en dejlig sommer med Radisson Blu

Tell us what you think