Åbning af Blu: En visuel rundvisning på Radisson Blu Hotel Mannheim

Medmindre du er tysker, har du sikkert aldrig hørt om Mannheim, som ligger i den tyske region Pfalz. Derfor er det på tide, at du opdager denne mangesidede by, der ligger ved sammenstrømningen af to floder, og som kan prale af at have en af Europas største indenlandske havne! Mannheim er meget stolt over sin industrimæssige formåen, som har tiltrukket globale giganter som Daimler, Caterpillar, Unilever, ABB, Siemens, IBM, Roche og mange flere og fået dem til at bygge deres fabrikker her. Men det er ikke det hele. Takket være førsteklasses komikere, berømte tyske musical-performere og Pop-Academy står Mannheim også for kreativitet og dannelse.

I oktober åbnede Radisson Blu sit første hotel i Mannheim, i det nye kvarter Q 6 Q 7 , som byder på en fuldstændig ny hoteloplevelse i Pfalz' metropol. Hotellet har over 229 værelser, herunder 13 lejligheder til længerevarende ophold hver med tekøkken, seks juniorsuiter, tre suiter og en præsidentsuite.

På designmæssig vis understreger interiøret bytemaer som urbanitet og kreativitet, mens brugen af den blå farve er en reference til floderne Rhinen og Neckar. En meget special detalje finder man i hotellets lobby: Da man begyndte at etablere kvarter Q 6 Q 7, blev dele af den historiske bymur afsløret og udsmykker nu det stilfulde indgangsparti.

Mens de mange konferencelokaler har naturligt dagslys, scorer baren på Radisson Blu Hotel, Mannheim høje karakterer med sin store tagterrasse, der har et imponerende panoramaudsyn over byens tage. Scroll ned for en betagende, visuel rundvisning på Radisson Blus nye hotel!

1

2

3

4

5

6

7

Tell us what you think