6 fotos af Shanghai, som giver dig lyst til at pakke taskerne

Shanghai skyline at sunset by SANNAS

Med sine rekordhøje skyskrabere, sin futuristiske arkitektur og et farverigt natteliv er Shanghai en lokkende rejsedestination for dem, der er på udkig efter betagende udsigter og uforlignelige fotomuligheder. Byens skyline vil få dig til at måbe. Men tag ikke blot vores ord for det! Læs videre for at se, hvordan byfotograferne Sébastien Nagy og C Ξ Ξ (Cédric Houmadi) indfanger byen.

Rosenrøde solnedgange fra Shanghai Tower

Shanghai Tower er et af de bedste udsigtspunkter i byen – og i Kina for den sags skyld – at tage nogle betagende billeder af byen fra. Dubai’s Burj Khalifa er ganske vist stadig verdens højeste bygning, men Shanghai Tower er ikke langt bagefter som nummer 2 med 121 etager og en højde på 632 meter. Bygningens spiralformede design er ligeledes et arkitektonisk vidunder. Tag verdens hurtigste elevator for at komme op i toppen, og giv dig så tid til at betragte The Bund, før du tager nogle episke billeder, som dette af C Ξ Ξ.

Pst! Det er ikke kun i Shanghai, at vores byfotografer har taget fantastiske billeder som disse. Tjek også deres smukke fotos af Paris og Chicago.

Shanghai from Shanghai Tower by CEE Explorer

Lavendelfarvet solopgang over The Bund

Shanghai er en havneby ved floden Huangpu, hvor floden Yangtze løber ud i Det Østkinesiske Hav. Shanghai betyder bogstaveligt talt "over havet", og når man beundrer de billeder, som Nagy og C Ξ Ξ har taget, kan man se, hvor passende det er. The Bund, der går gennem byens forretningskvarter Pudong, er det ideelle sted at betragte solopgangen fra. The Bund er en halvanden kilometer lang havnefront langs Huangpu-flodens vestbred i det centrale Shanghai. Tag en tidlig slentretur før daggry. Dette er den bedste og roligste tid på dagen til at indfange nogle uforglemmelige øjeblikke, før den travle storby vågner op. C Ξ Ξ foreslår at bruge virkelig god tid på at indfange floden fra forskellige vinkler. Og forresten - for Instagram-brugere derude som Nagy og C Ξ Ξ er det et af de mest velegnede steder til Instagram i byen!

The Bund sunrise by CEE Explorer

En lodret by for dem, der elsker arkitektur

På grund af dens historie med fremmede besættelser har byen en enestående kosmopolitisk stemning. Man får virkelig det bedste fra både øst og vest, hvilket træder tydeligst frem i arkitekturen. Bygningerne varierer i stil fra gotik til barok … til ultramoderne og det helt sensationelle! I området omkring The Bund ligger nogle og halvtreds bygninger ikke desto mindre sammen i harmoni, og de udgør en enestående komposition til byfotos. Nagy tog dette billede ikke langt fra Radisson Blu Hotel, Shanghai New World.

Shanghai skyline by SSNNAS

Tagudsigt fra Radisson Blu Hotel Shanghai New World

Med sin beliggenhed nær Folkets Plads er Radisson Blu Hotel Shanghai New World en ikonisk bygning i byens skyline. (Faktisk så ikonisk, at det endda er med i Legos nyeste arkitektursæt!) Dets karakteristiske 208 meter høje tårn afsluttes af en kuppelformet krone, hvor baren Sky Dome ligger.

Lige uden for hotellet byder Nanjing-gaden på nogle af områdets mest populære shoppingmuligheder, og attraktioner som The Bund og Yu-haven ligger mindre end 10 minutter væk. Vi elsker denne perfekt timede, lyserøde solnedgang indfanget af C Ξ Ξ  og byens lys nedenunder indfanget af Nagy!

Sunset from Shanghai New World Hotel by CEE Explorer

Night skyline captured from Radisson Blu Hotel Shanghai New World by SSNNAS

Shanghai er måske den tættest befolkede by i verden, men det er nemt at komme omkring: Fra metroen til verdens eneste intercity-undergrundsbane, til busser og billige taxier - der er altid nem adgang til hvilket som helst område, du ønsker at udforske. Vælg at udforske til fods, og få en virkelig intens oplevelse, da det som regel er sikkert at gå i gaderne.

Hvad enten arkitektur er din passion, du er vild med rejsefotografering, eller du bare gerne vil udforske en af verdens mest dynamiske byer, så vil Shanghai vise sig at være en uforglemmelig oplevelse for stort set alle typer af rejsende. Bo på Radisson Blu Hotel Shanghai New World for at få nem adgang til de mest billedskønne steder.

Gå ind på Instagram for at se flere betagende rejsefotos, og del dine egne rejsefotos med #RadissonBlu!

Tell us what you think