4 grunde til at Silkeborg er den perfekte værtsby

Den idylliske by Silkeborg byder på en rigdom af spændende udflugter og er en betagende kulisse for alle møder og arrangementer. Med maleriske omgivelser, som vi er stolte af, og et venligt, professionelt personale er Radisson Blu Hotel Papirfabrikken parat til at være medvært for ethvert tænkeligt arrangement.

Lounge area with chairs in meeting area at Radisson Blu Hotel Silkeborg

Giv deltagerne noget at tale om i Silkeborg

Med hotellets beliggenhed ved Danmarks længste å, Gudenåen, gør den smukke udsigt fra hotellets terrasse det til det ideelle sted at starte et møde eller beværte en reception. Dette hotel, med sin beliggenhed ved vandet, er et fantastisk sted at starte et møde, og giver deltagerne noget at tale om, før det egentlige møde eller arrangement starter.

Udover at tjene som et iøjnefaldende udgangspunkt er Gudenåen desuden ideel til teambuilding-ture og forretningsudflugter.

Outdoor table on terasse with view over river Gudenå at Radisson Blu Hotel in Silkeborg

Bryd isen med en hands-on oplevelse

Tag 200 m væk fra hotellet og 100 år tilbage i tiden for at udforske bygningens industrielle fortid som Silkeborgs papirmølle. Giv deltagerne mulighed for en let start på arbejdet med lidt lokalhistorie og en basal hands on-oplevelse, der sætter skub i sagerne.

Udover en demonstration af, hvordan papiret til Danmarks pengesedler blev fremstillet, kan gæsterne i praksis prøve at fremstille papir og dyppe en støberamme. Et besøg på papirmøllen er perfekt til at bryde isen.

Udflugter i Silkeborgs smukke natur

Kanosejlads på åen er den perfekte øvelse til teambuilding. Og en sjov måde at tilbringe et par timer med samarbejde på en anderledes måde. Det kan også betragtes som en rar og forfriskende pause, der stimulerer sindet før og efter fokuserede møder.

På samme måde byder det historiske dampskib, Hjejlen, på bekvemme sejlture, enten som hop af og på-ture eller en 3-timers tur fra Silkeborg til Himmelbjerget. Arranger en forretningsfrokost eller drinks efter arbejde ombord på Hjejlen, og nyd de uberørte omgivelser.

Mødesteder udover det sædvanlige

Til de arrangementer, der kræver lidt ekstra, har Radisson Blu Hotel Papirfabrikken entreret med Jysk Musikteater, der i sit auditorium kan huse op til 750 personer, og Silkeborg Biograf, der leverer det optimale lyd- og visuelle udstyr, ideelt til præsentationer.

Herudover byder hotellets egne alsidige og multifunktionelle mødelokaler på et areal på over 1.000 m2, gratis wi-fi og avanceret AV-udstyr, mens Brain Box-rummet inviterer deltagerne til at tænke ud af boksen med fleksible møbler og vægge, der kan skrives på. Uanset mødet har Radisson Blu Hotel Papirfabrikken rummet, der passer.

Meeting room with tables, chairs and large windows at Radisson Blu Hotel Silkeborg

Silkeborgs smukke natur og rige historie er perfekt som omgivelse for ethvert møde og arrangement.

Tell us what you think