3 råd, der giver mindre stress og mere produktivitet

Event Planners outside

En eventarrangørs job er ikke nemt. Stress kan være rigtig hårdt for krop, sind og energiniveau. Hvordan klarer du presset, så du kan fokusere på, at eventet forløber som planlagt og gør indtryk på dine gæster? Her er nogle råd, der kan gøre dit liv lidt nemmere, fra valg af pålidelige samarbejdspartnere, til at sørge for din arbejdslivbalance.

Vær kræsen når du vælger et sted at afholde dit event

En af de vigtigste beslutninger i planlægningen af et event, er at vælge det rette sted. Det kan også være en enorm byrde, hvis du ikke vælger de bedste samarbejdspartnere – det sidste du har brug for, er en vært, der ikke giver dig konkrete svar, eller slet ikke svarer. Det vil stresse dig endnu mere! Ved at vælge en pålidelig partner med dokumenterede resultater, kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om dig og dine gæster, og at alle stresspunkter er dækket ind. Når du vælger et af vores 1.400 hoteller i Radisson Hotel Group, drager du fordel af den samme høje kvalitet og service hver gang.

For eksempel har teamet, der står for møder og events på Radisson Blu Hotel, Glasgow, fået træning i samarbejde med Meeting Professionals International (MPI). Hotellet tilbyder ikke blot fantastisk kundeservice, men også en førsteklasses beliggenhed i Glasgow, samt et eventområde på 1.611 kvadratmeter.

Radisson Blu Hotel Glasgow exterior

Spørg om hjælp på stedet

Tøv ikke med at spørge om hjælp. Hvis det føles overvældende at planlægge et vigtigt event og du har brug for nogle ideer eller ekstra hjælp med planlægningen, er du velkommen til spørge om forslag og samarbejde med eksperterne på dit udvalgte sted. De er der for at hjælpe og for at sikre at udførslen af dit event sker til den bedst mulige standard. Eksempelvis har du altid din egen dedikerede kontaktperson, der arbejder sammen med dig som en del dit eget team, når du vælger et af vores hoteller. De koordinerer alt for dig og fungerer som kontakt til alle vores eksperter på tværs af organisationen for at sikre, at alt forløber planmæssigt. De hjælper dig også med at identificere muligheder for at forbedre oplevelsen af dine events, samt give dig anbefalinger.

Vores team på Radisson Blu, Køln har stor erfaring med enhver type event og arbejder tæt sammen med dig, for at gøre din vision til virkelighed. Hotellet har et 997 kvardratmeter stort stilfuldt eventområde, som er fyldt med naturligt lys. Og som en ekstra bonus ligger det lige ved siden af messecenteret.

Radisson Blu Hotel Cologne meeting room

Sørg for at holde dig velhydreret og sund

På travle dage er det nemt at glemme de vigtige ting – de ting, der sørger for, at du kan holde energiniveauet oppe. Sørg for altid at have en flaske vand ved hånden, så du altid er velhydreret, i stedet for at bruge kaffe til at holde dampen oppe. Ligeledes kan du tilbyde sunde måltider til medarbejdere og gæster, hvis du ønsker at bibeholde deres energi og entusiasme.

Pst! En af hemmelighederne bag Radisson Meetings’ succes, er menuerne, som er perfekt afbalanceret med hensyn til sundhed med et strejf af forkælelse.

Banquet food Radisson Blu Cologne

Radisson Meetings er globalt engageret i at møderne er personlige, professionelle og mindeværdige. Vi tilbyder moderne faciliteter, professionel og fleksibel service, teknologier, der er nemme at bruge, unikke oplevelser og meget mere – vi fokuserer på de detaljer, der virkelig betyder noget for dig.

Udforsk dit næste møde med Radisson Blu-hoteller over hele verden.

Tell us what you think