10 fantastiske design indsendt af jer!

Søg og du skal finde, som det gamle citat lyder.

 

Vi er kun en uge inde i konkurrencen "Design dit eget ikon" i samarbejde med Republic of Fritz Hansen, og vores fans og følgere har allerede indsendt næsten 9.000 fascinerende versioner af Arne Jacobsens stol Ægget™ Hvis du ikke har hørt om vores spændende designkonkurrence, så inviterer vi deltagere til at tilpasse deres egen version af den ikoniske stol Ægget™, der oprindelig blev skabt af den legendariske danske arkitekt og designer Arne Jacobsen.

 

En ekspertjury vil vælge vinderen af førstepræmien, som vil modtage et eksemplar af sin vinderversion af Ægget og en 3-nætters VIP-tur til København, Danmark. Vinderdesignet kan også blive en del af brandets nye indretningsdesign, som bliver lanceret senere i år. Ret fedt, ikke sandt?

 

Vi kunne ikke modstå fristelsen for at dele nogle af de kreative forslag, vi har modtaget indtil nu, så rul ned for at se nogle unikke og interessante udgaver af Jacobsens klassiske design!

AureliaFR

Aurélies stol i et laksefarvet og hvidt mønster ville helt sikker blive et højdepunkt i enhver stue.

BarbaraUS 

Barbaras fuchsia-farvede stol med hvidt mønster og fod minder os om stjerner eller snefnug

ChristopherDE

Denne dristige udgave i sort og hvidt skalmønster fra Christopher ville være en perfekt tilføjelse til enhver "mandehule".

Kerry GB

Sorte og hvide striber med lidt stærk pink giver dette design fra Kerry fra Storbritannien en følelse af "rock and roll" – er du enig?

ElseDK 

Denne drømmende flødefarvede udgave fra Else ville være en flatterende tilføjelse til ethvert rum.

MaryGB 

Marys grønne og hvide design får os til at tænke på fyrretræer på en snedækket mark. Hvad synes du, det ligner?

RishabhIN 

Dette elegante og dristige design fra Rishabd ville være perfekt i ethvert hjemmekontor.

SariFI 

Hvis du er på udkig efter en stol i et sjovt og funky design med en 80'er-drejning, behøver du ikke lede længere, da Sari har det perfekte design til dig!

LudvigSE

En monokrom farveskala gør godt for Ludvigs design - ville du ikke mene det?

Er du blevet inspireret af alle disse fantastiske design? Selvfølgelig er du det! Du kan også deltage og få chancen for at vinde! Du skal bare besøge vores website og indsende dit design inden 6. oktober - så nemt er det! Måske vil dit design blive vist på vores blog næste gang!

Tell us what you think